Life

Dana Budeanu, reacție la nunta lui George Simion: “Respect garnizoana pentru așa organizare”

Dana Budeanu a avut o reacție la nunta lui George Simion. Liderul AUR s-a căsătorit astăzi cu partenera sa, Ilinca Munteanu, iar românii au venit în număr mare la eveniment.
27.08.2022 | 17:04
Dana Budeanu reactie la nunta lui George Simion Respect garnizoana pentru asa organizare
Dana Budeanu, reacție la nunta lui George Simion. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a avut o reacție în legătură cu nunta lui George Simion. În stilul său cunoscut, creatoarea de modă a comentat anumite aspecte ale evenimentului.

Dana Budeanu, reacție la nunta lui George Simion

Pe pagina de Facebook, Dana Budeanu a ironizat unele aspecte de la nunta liderului AUR cu partenera sa, Ilinca Munteanu, eveniment care are loc chiar în aceste momente la Măciuca.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a comentat organizarea acestui eveniment la care participă peste 10.000 de persoane.

În plus, Dana Budeanu l-a poreclit “Siemion” pe George Simion. În acest fel, vedeta a făcut aluzie la Serviciul de Informații Externe (SIE), unitate de care acesta ar aparține.

“Tot respectul meu sincer si infinit. Respect garnizoana pentru așa organizare la SIEMEON.”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Dana Budeanu a spus că fotografiile și clipurile de la marele eveniment din viața lui George Simion ar trebui să reprezinte o sursă de inspirație pentru cei de la Netflix, din punctul de vedere al organizării.

“Să vină ăia de la Netflix să vadă cum se face!”, a adăugat aceasta.

Dana Budeanu s-a mai legat și de alte aspecte de la nunta parlamentarului AUR. De exemplu, a postat un comentariu în legătură cu mâncarea de la eveniment.

ADVERTISEMENT

“Dacă nu se duce și ANPC peste sarmalele lui Siemeon n-am făcut nimic.”, a scris vedeta într-o altă postare de pe pagina sa.

Nu este pentru prima dată când Dana Budeanu îl ironizează pe liderul AUR în legătură cu nunta la care au fost așteptați zeci de mii de oameni.

ADVERTISEMENT

În luna iulie, creatoarea de modă i-a atras atenția politicianului și i-a spus că în România se întâmplă lucruri mult mai grave.

Acum câteva luni, Dana Budeanu și George Simion s-au întâlnit în cadrul unei emisiuni de la Antena 3.

George Simion și Ilinca Munteanu, nuntă într-un cadru de vis

George Simion a avut grijă să organizeze o nuntă ca-n povești pentru partenera sa de viață.

Liderul AUR a purtat un costum popular vechi de un secol la marele eveniment, în timp ce proaspăta lui soție și-a făcut apariția într-o rochie albă cu o trenă de aproape 2 metri și cu un voal pe cap. Invitații au fost plăcut surprinși de ținutele mirilor.

În urmă cu câteva luni, George Simion a lansat o invitație la nunta sa pentru toți românii care vor să participe. Astfel, oamenii au venit în număr mare la evenimentul care are loc în comuna Măciuca din satul Oveselu, județul Vâlcea.

Slujba de cununie religioasă a fost oficiată de Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, alături de ÎPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului.

Așa cum era de așteptat, oamenii s-au înghesuit să facă o poză cu liderul AUR și cu soția sa.

ADVERTISEMENT