Life

Dana Budeanu, reacție neașteptată la divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc: “Dragoste la prima vedere?”

Dana Budeanu a avut o reacție neașteptată la divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Ce a transmis creatoarea de modă.
08.09.2022 | 10:21
Dana Budeanu reactie neasteptata la divortul dintre Simona Halep si Toni Iuruc Dragoste la prima vedere
Dana Budeanu, reacție neașteptată la divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a reacționat la divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Creatoarea de modă și-a spus părerea despre subiectul momentului.

Dana Budeanu, reacție neașteptată la divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Miercuri, Prosport a anunțat că Simona Halep și Toni Iuruc au decis să divorțeze după un an de căsnicie, cu două luni înainte de ceremonia religioasă și de nunta care ar fi urmat să aibă loc la Sinaia. Cei doi s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Decizia a fost luată de comun acord, iar sportiva și omul de afaceri vor merge la notar pentru a finaliza divorțul.

Pe rețelele sociale, Dana Budeanu a reacționat în legătură cu acest subiect, făcând trimitere și la știrea cu divorțul celor doi.

ADVERTISEMENT

Vedeta a transmis, în mod ironic, că ea a crezut în iubirea pe care și-au purtat-o jucătoarea de tenis și afaceristul.

“Dragoste la prima vedere? Cine ar fi crezut? Eu! Bravo! Du-te Cu iubirea.”, a scris creatoarea de modă pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep

După ce a apărut în presă informația căreia divorțează de Simona Halep, Toni Iuruc a reacționat și a confirmat divorțul pentru FANATIK.

În primă fază, omul de afaceri nu a oferit detalii despre divorț, însă ulterior a declarat că el și Simona Halep au decis să se despartă de comun acord.

ADVERTISEMENT

Cei doi au decis să divorțeze pe cale amiabilă, la notar. În privința averii, fiecare va rămâne cu ce a intrat în relație, așa cum au stabilit încă de la început.

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a fost declarația lui Toni Iuruc.

Nunta ar fi urmat să aibă loc pe 13 noiembrie la Cazinoul din Sinaia și erau așteptați 300 de invitați la eveniment.

Simona Halep și Toni Iuruc au format un cuplu timp de trei ani.

“În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult.

Este viaţa noastră privată. Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei.”, spunea Toni Iuruc pentru FANATIK, cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT
Tags: