ADVERTISEMENT
News

Dana Budeanu, reacție vehementă după ce s-a scris că va candida la PSD: ”Sunteți copți, băi băiatule! V-am rupt pă genunchi”

Autor: Emil Neacsu | 03.09.2020 | 18:42
Dana Budeanu, reacție vehementă după ce s-a scris că va candida la PSD: ”Sunteți copți, băi băiatule! V-am rupt pă genunchi”
Dana Budeanu a avut o reacție vehementă pe Facebook, după ce o publicație a scris, citând surse, că va candada la alegerile parlamentare pe listele PSD

Cunoscuta creatoare de modă Dana Budeanu a avut o reacție vehementă pe Facebook, după ce o publicație a scris, citând surse, că va candada la alegerile parlamentare pe listele PSD.

ADVERTISEMENT

Ziarul Adevărul a citat surse politice, potrivit cărora Dana Budeanu este printre favoritele să capete un loc eligibil pe listele social-democraților la alegerile parlamentare care ar putea avea loc pe data de 6 decembrie.

Dar creatoarea de modă  a avut o reacție care contrazice lucrurile scrise în ziar, deși în urmă cu puțin timp Dana Budeanu a făcut o adevărata campanie electorală la postul de televiziune Antena 3 pentru candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu dezminte cele publicate în presă

“Ahahahahaha! Sunteți copți băi, băiatule! V-am rupt pă genunchi. Disperați. O minciună cap-coadă”, a postat îndrăgita creatoare de modă Dana Budeanu, pe Facebook. Reacția Danei Budeanu a apărut la scurt timp după ce jurnaliștii de la Adevărul au publicat un articol care sugerează că aceasta ar urma să se înroleze în PSD.

Acum două zile, Dana Budeanu a făcut o campanie electorală înflăcărată Gabrielei Firea la Antena 3, într-un spațiu de emisie electoral rezervat social-democraților.

ADVERTISEMENT

Deși sursa citată o plasa pe liste electorale ale PSD, președintelui acestui partid, Marcel Ciolacu, a declarat pentru Libertatea că nu o cunoaște pe Daba Budeanu.

”Nu am avut discuții și nu am avut onoarea să o cunosc pe doamna Budeanu. În principiu, există libertatea organizațiilor de a pune pe cine doresc pe listă. Eu știu că avem alegeri locale acum. În principiu, Consiliul Politic validează candidaturile pentru parlamentare”, a declarat Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT

Speculații politice, înaintea alegerilor

Potrivit ziarului Adevărul, Gabriela Firea, actuala lideră a organizaţiei PSD Bucureşti, ar dori să îi ofere Danei Budeanu un loc eligibil pe listele social-democraților la alegerile parlamentare din decembrie. Mai ales că, scrie sursa citată, Dana Budeanu a făcut campanie pentru ”sora” Gabriela Firea marţi seara la Antena 3. Interviul a fost pe timpul electoral al PSD, iar postul de televiziune Antena 3 este deja ”abonat” la reclame plătite de Primăria Capitalei.
Sursele politice susțin că decizia finală în legătură cu candidatura Danei Budeanu va fi luată în funcţie de rezultatul alegerilor locale. Dacă Gabriela Firea va câştiga un nou mandat de primar general, ea va putea să aleagă pe cine dorește pe listele PSD București la alegerile parlamentare.

”Marcel Ciolacu nu va avea niciun cuvânt de spus în faţa sa. Dacă va pierde, situaţia se schimbă. Marcel Ciolacu nu o vrea pe Dana Budeanu pe liste, dar nu vrea nici un conflict cu Firea”, potrivit surselor politice ale Adevărul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!