Life

Dana Budeanu, revoltată după ce George Simion a postat o imagine cu mâncarea primită gratis de parlamentari: “De ce nu v-ați dus voi la uși la spitale?”

Dana Budeanu este revoltată după ce George Simion a postat o imagine cu mâncarea pe care parlamentarii o primesc gratis. Vedeta a postat un mesaj dur.
03.11.2022 | 12:11
Dana Budeanu revoltata dupa ce George Simion a postat o imagine cu mancarea primita gratis de parlamentari De ce nu vati dus voi la usi la spitale
Dana Budeanu, critici dure la adresa parlamentarilor. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu i-a criticat dur pe parlamentari după ce George Simion a publicat o imagine cu mâncarea primită gratis de aceștia. Designerul ar vrea ca politicienii să se ocupe mai mult de mâncarea bolnavilor din spitale.

Dana Budeanu, critici dure după ce George Simion a postat o imagine cu mâncarea primită de parlamentari

Creatoarea de modă este revoltată de faptul că parlamentarii primesc mâncare gratuit, în timp ce pentru hrana bolnavilor din spitale se alocă sume foarte mici.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, George Simion a postat pe Facebook o imagine cu burgerii pe care îi primesc unii parlamentari. Liderul AUR i-a provocat pe internauți să îi trimită imagini cu ce mănâncă bolnavii din spitale, iar unii s-au conformat.

Dana Budeanu îi acuză pe cei de la AUR că au ignorat problemele bolnavilor în pandemie.

Vedeta a distribuit postarea lui George Simion și a postat un mesaj dur la adresa parlamentarilor.

“Neața, România! Asta mănâncă și Siemion pân Parlament și multe altele! Am urlat singură (atenție, singură!), fără să preia nimeni din presă și nimeni din politică, peste un an de zile!

ADVERTISEMENT

De ce nu v-ați dus voi la uși la spitale peste un an, mai partidul naționalist al românilor? De ce? Nu s-a dat dezlegare de la garnizoană?

De ce nu v-ați dus voi, revoluționarilor naționaliști, să băgați lumea în spitale, lumea ținută la porți și pe trotuar în continuare? Nu s-a sunat să se dea verde pe subiect?

ADVERTISEMENT

Acum s-a sunat? Pai, hai, rezolvați mâine! Dana Budeanu a rezolvat singură! Dublarea sumei pentru hrana din spitale!

Dana Budeanu nu e plătită din bani pubici și nici n-a ars-o prin campanii pe banii altora să fie votată, ca Sanchi să ajungă la salariu de 18.000 de lei în Parlament!

ADVERTISEMENT

PS: Ați rezolvat cu casa lui Andrei Mureșanu, autorul imnului național?”, a scris Dana Budeanu pe pagina de Facebook.

Nu este prima dată când Dana Budeanu îl critică pe liderul AUR prin intermediul postărilor pe rețelele de socializare. Creatoarea de modă s-a legat de liderul AUR și la finalul lunii august, atunci când acesta a făcut nunta la care a invitat mii de români.

Dana Budeanu, indignată de situația bătrânilor din România

Recent, Dana Budeanu a postat un alt mesaj dur legat de felul în care sunt tratați bătrânii din România. Vedeta este de părere că politicienii i-au uitat pe vârstnici și le acordă unele beneficii de care nu au nevoie.

De exemplu, unii pensionari primesc biletele gratuite cu trenul, însă au nevoie de altceva, în opinia creatoarei de modă.

Dana Budeanu a declarat că primește mesaje de la mulți bătrâni, care se întreabă dacă pot schimba tichetele gratuite de tren cu bani, pentru că preferă mâncare și nu să călătorească.

“Cred că absolut toţi politicienii i-au uitat definitiv. Pe absolut toţi politicienii nu îi interesează soarta lor pentru că ei pot avea grijă de bătrânii lor, aşa cum eu pot avea grijă.”, este o parte din mesajul postat de vedetă.

ADVERTISEMENT