News

Dana Budeanu s-a dezlănțuit la Antena 3. Cine sunt politicienii care o enervează foarte rău: “Sunt niște fătălăi”

12.05.2021 | 09:10
Dana Budeanu sa dezlantuit la Antena 3 Cine sunt politicienii care o enerveaza foarte rau Sunt niste fatalai
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a făcut un top al politicienilor pe care îi consideră niște „fătălăi”. Printre ei se află inclusiv președintele României, Klaus Iohannis.

Dana Budeanu a spus cine sunt politicienii care o enervează

Cunoscută pentru faptul că nu se ferește să spună ceea ce gândește, Dana Budeanu a făcut niște declarații despre politicienii pe care nu îi agreează deloc și îi consideră „fătălăi”.

ADVERTISEMENT

Astfel, pe primul loc în topul cunoscutului designer este nimeni altul decât vicepremierul Dan Barna. Despre el, Dana Budeanu spune că este „extrem de mediocru” și mai mult, stilista a declarat că opiniile acestuia nu argumente în spate și sunt „bazate pe nimic”.

„Oamenii sunt foarte speriați. Eu nu respect nimic din ce spun ei, că n-am de ce. Pe locul 1 este Dan Barna. Pentru că este extrem de mediocru, iese cu opinii bazate pe nimic”, a declarat Dana Budeanu.

ADVERTISEMENT

Tot despre Dan Barna, Dana Budeanu a spus că nu a avut niciun merit să ajungă în poziția de vicepremier și că acesta nu ar avea expertiza necesară pentru această funcție.

„A ajuns acolo ca și cum aș lua unul de pe stradă. Sunt oameni șantajabili, ați văzut, de ce n-a apărut dosarul acum 3 luni. Pentru mine sunt niște fătălăi”, a spus Dana Budeanu.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu, top al celor mai „enervanți” politicieni

Pe următorul loc în lista de „așa nu” a Danei Budeanu este Marcel Ciolacu. De fapt, problema nu este în persoana acestuia în sine, ci mai degrabă în partidul din care acesta face parte.

„Apoi, mă enervează foarte rău… Nu mă enervează Marcel Ciolacu, cât mă enervează atitudinea partidului cel mai votat din România”, a mai spus stilista.

ADVERTISEMENT

Tot în top trei a reușit să ajungă și președintele Klaus Iohannis, în acest top al „fătălăilor” din politică. Dana Budeanu l-a acuzat pe acesta de minciuni și, mai mult, a declarat că el nu a făcut nimic din ce a promis în campaniile electorale.

„Al treilea e președintele. A mințit foarte mult. A promis în numele unui guvern aparent creat de dânsul. A mințit cu totul. Nu a făcut nimic din ce a promis”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu a devenit cunoscută mai ales după ce a început să apară la emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, unde dădea verdicte despre ținutele vedetelor. Acum, ea are un canal de YouTube unde face același lucru.

ADVERTISEMENT
Tags: