Life

Dana Budeanu se opune eliminării festivităților de premiere a elevilor: ”Nu mai e ok să fii bun, să înveți, să performezi?”

Dana Budeanu intervine în scandalul eliminării festivităților de premiere a elevilor. Creatoarea de modă este de părere că acestea trebuie organizate în continuare, deoarece copiii trebuie recompensați pentru învățătură.
20.06.2022 | 20:49
Dana Budeanu se opune eliminarii festivitatilor de premiere a elevilor Nu mai e ok sa fii bun sa inveti sa performezi
Dana Budeanu se ia de George Simion. ce îi transmite vedeta. Sursa foto: captură ”Verdict Politic”
ADVERTISEMENT

Mai multe controverse s-au iscat în ultimul timp față de premierea elevilor de la final de an și a relevanței notelor. O profesoară din Bacău chiar a inițiat o petiție pentru eliminarea festivităților de la încheierea anului școlar. Dana Budeanu a avut o ieșire furibundă față de întreaga situație.

Dana Budeanu intervine în controversele premierii elevilor la final de an

Dana Budeanu subliniază că nu trebuie să încetăm premierea elevilor buni la învățătură, deoarece unii dintre ei își fac temele la lumina lumânării și apoi iau 10. Mai mult, creatoarea de modă nu crede că un copil se simte inferior dacă nu ia coroniță.

ADVERTISEMENT

”Gata, mă! A îcceput mascarada pă copii! Jos labele de pe premianți! Un obicei superb! Nu e nimeni afectat că nu ia coroniță, doar voi adulții ne terminați!!! Așa ii creșteți? Este superb să fii recompensat și premiat pentru că un an ai fost cel mai bun! Nu mai e ok să fii bun, să înveți, să performezi? Ce vorbiți, mă?

De ce? Ca nu ia copilul nu știu cui premiu??? Sunt copii care învață la lumânare și iau 10! Coronița e a lor! Bravo, copii! Nu vă este rușineeee? Toți copiii iau premiu! Toți sportivii!

ADVERTISEMENT

Păi hai ma să nu se mai ia nici medalii, să fim toți niște neterminați care trebuie să lâncezim, care nu avem voie să ne bucuram!”, a  scris Dana Budeanu pe Facebook.

Ce a spus Dana Budeanu despre performanțele școlare ale fetelor ei

Vedeta a mărturisit că fetele ei nu au luat mereu premiu, dar nu au suferit din acestă cauză. Dimpotrivă, s-au bucurat de serbare.

ADVERTISEMENT

”Am luat coronițe de mi-a ieșit pe nas! Fetitele mele nu iau mereu! Așa siiiiii? Se bucură de serbare, se bucură pentru cei care iau din suflet! Ca așa e creștinesc și frumos! Vreți să distrugeți tot ce e magic și superb! Vreți ca puii să crească fară ambiție, fără bucurii, fără note, făra teze, făra educatie, făra nimic!”, a mai scris Dana Budeanu.

Dana Budeanu, atac la Adriana Săftoiu

Creatoarea de modă a făcut și un atac la Adriana Săftoiu, după ce aceasta a afirmat că o coroniță nu pregătește un copil pentru viață.

ADVERTISEMENT

”Coronițele poate satisfac niste ambiții de familie, dar nu garantează nimic pentru viitor”, a scris tot pe Facebook și Adriana Săftoiu.

Dana Budeanu a taxat-o dur pentru felul cum a abordat situația: ”Marș de pe copiii eminenți! Avem olimpici, avem copii extraordinari, de care nu mai știe si nu mai vorbește nimeni, că nu mai e modern, mă!”, este o parte din replica vedetei.

”Pe bune, doamna Săftoiu??? Poate dumneavoastră ați avut traume d astea pă coronițe!! Eu și majoritatea nu am avut! Am avut mereu copii de 10 în clasă și??? Rușine să vă fie tuturor că susțineți ața o anomalie!!!! Mama mea a fost un copil de 10 pe linie până la sfârșit!

E o minune de om, un înger coborât pe pământ! Marș de pe copiii eminenți! Avem olimpici, avem copii extraordinari, de care nu mai știe si nu mai vorbește nimeni, că nu mai e modern, mă! E mișto să fim toți o apă și un pământ de mediocriiiiiiiii! NU! Copiii trebuie să știe ce înseamnă performanța și să primească diplome și coronițe!”, a mai notat Dana Budeanu pe Facebook.

ADVERTISEMENT