News

Dana Budeanu, serie de ironii la adresa lui Rareș Bogdan! „Nu e bărbat”

12.11.2019 | 17:58
Dana Budeanu l-a contrat pe Rareș Bogdan pe seama hainelor pe care acesta le poartă. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a ieșit din nou la atac. De data aceasta a lansat o serie de ironii la adresa lui Rareș Bogdan! Creatoarea de modă l-a criticat pe europarlamentarul PNL într-o rubrică mai veche, pe care o realiza în cadrul unei emisiuni de la PRO TV, dar pe care acum o transmite pe YouTube, după ce televiziunea a pus-o pe liber. Într-o primă astfel de ediție, Budeanu a vorbit despre o vestimentație purtată de către fostul jurnalist.

Dana Budeanu, serie de ironii la adresa lui Rareș Bogdan!

“În momentul în care ești atât de preocupat de acest palier al vieții tale, cu siguranță ești mai puțin preocupat de restu, pentru că un bărbat care stă de dimineața până seara și se trage în poze cu hainele sau se uită în oglindă sau își face combinații pe culori de la ciorăpel până la batistuță, nu e bărbat. Bărbații nu au cum să stea în oglindă cât stau femeile.

ADVERTISEMENT

Nu au cum, că de aia bărbatul e bărbat și femeia e femeie”, a spus Dana Budeanu. Aceasta nu s-a oprit aici și a continuat cu ironiile. “Stilul lui Rareș Bogdan este unul foarte colorat. Culorile admise în tot ceea ce înseamnă mediul politic, corporatist și etcetera sunt bleumarin, negru, gri, că asta este. În rest facem ce vrem cu viața noastră, dar atâta timp cât suntem închiși în astfel de domenii și categorii ne adaptăm la asta”, a mai adăugat Dana Budeanu.

Dana Budeanu, OUT din PRO TV

Vă readucem aminte că postul de televiziune Pro Tv a anunțat că renunță la colaborarea cu Dana Budeanu, după postarea prin care designerul le acuza de ipocrizie pe fondatoarele Asociației Dăruiește Viața, Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, cele care vor să facă din bani privați un spital în București pentru copiii bolnavi de cancer. Postarea cu un limbaj extrem de licențios a fost distribuită chiar și de către primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, fapt ce a stârnit revoltă în mediul online.

ADVERTISEMENT

Pro Tv a anunțat printr-un mesaj pe facebook următoarele: „Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. PRO TV este liderul televiziunilor din România și a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător”

 

Tags: