Life

Dana Budeanu și-a ieșit din minți după rezultatele de tip exit-poll. Ce a sfătuit-o pe Clotilde Armand

Dana Budeanu a reacționat după ce a aflat rezultatele de tip exit-poll de la alegerile locale și europarlamentare. Ce a spus?
09.06.2024 | 23:39
Dana Budeanu sia iesit din minti dupa rezultatele de tip exitpoll Ce a sfatuito pe Clotilde Armand
Dana Budeanu a dat de pământ cu Clotilde Armand. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a reacționat după ce a aflat rezultatele de tip exit-poll ale alegerilor locale și europarlamentare care s-au desfășurat astăzi, 9 iunie 2024.

Dana Budeanu, primele comentarii după rezultatele de tip exit-poll ale alegerilor locale și europarlamentare. Clotilde Armand, curentată!

Nicușor Dan a fost reconfirmat primar al Capitalei, potrivit primelor estimări date de casele de sondare a opiniei publice. Sociopol îl dă pe creatorul „Uniți Salvăm Bucureștiul”, devenit apoi USR cu 47%, iar CURS-Avangarde cu 45%.

ADVERTISEMENT

Dacă la Primăria Generală nu există prea multe emoții, la sectoarele 1 și 2 luptele sunt foarte strânse. Despre candidata de la 1 a vorbit apăsat Dana Budeanu, oferindu-i niște sfaturi în stilul ei caracteristic.

Dana Budeanu a reamintit scandalul de acum patru ani, când primărița sectorului 1 a fost acuzată că ar fi umblat la voturi, la propriu. „Cloti? Nu te lăsa! Oprește camerele și rupe ușa! N-ai văzut că nu pățești nimic?”, este mesajul cu care Dana Budeanu a curentat-o pe Armand.

ADVERTISEMENT

Budeanu i-a persiflat și pe alți doi lideri politici, pe primarul în funcție al Bucureștiului, care a fost cadorisit cu un al doilea mandat, și pe președintele PNL, Nicolae Ciucă.

„Taaci, Ciucă! N-ai obținut niciun rezultat! Uită-te în țară. Ați avut rezultat unde ați stat lipiți de PSD”, a exclamat creatoarea de rochii pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Referitor la Nicușor Dan, Clotilde a vrut să aprobe ironic una din declarațiile făcute de politician după ce a aflat rezultatele de tip exit-poll conform cărora a câștigat detașat primăria.

Nicușor Dan, reales primar

„Nicușor: Am făcut greșeli în ultimii ani și o să greșim în continuare. Ahahaha! Mulțumesc! Da! Așa vreau!”, a completat Budeanu.

ADVERTISEMENT

Românii și-au ales astăzi europarlamentarii, șefii consiliilor județene, dar și viitorii primari. La nivel național, PSD și PNL au câștigat votul politic, alianța de la guvernare ieșind în evidență și la europarlamentare, unde scorul sare bine de 50%.

În țară, unii din cei mai cunoscuți primari își păstrează fotoliul. Lia Olguța Vasilescu e reconfirmată la Craiova, iar Emil Boc rămâne primarul Clujului. Vezi aici toate detaliile legate de alegerile de azi.

ADVERTISEMENT