Life

Dana Budeanu șterge pe jos cu guvernul Orban: Nu mai vin banii! – Video

02.06.2020 | 14:05
Dana Budeanu sterge pe jos cu guvernul Orban Nu mai vin banii  Video
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a realizat un nou episod al rubricii „Verdict politic” în care comentează deciziile luate în ultima vreme de guvernul Orban și teama românilor de ”invazia” rușilor și a chinezilor.

Dana Budeanu, atac dur la adresa guvernanților

Cunoscutul critic de modă le spune oamenilor să se trezească la realitate în secțiunea de pe știripesurse.ro și mai susține că abia așteaptă să facă o pauză de la verdicte pentru a se relaxa.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu spune că toate promisiunile făcute de cei de la guvernare nu vor fi onorate, ci e vorba doar de praf în ochi.

Vedeta amintește și de recentele ajutoare financiare promise din partea Uniunii Europene, despre care crede că nu vor mai ajunge așa cum s-a spus.

ADVERTISEMENT

„Chinezii au venit de mult”

„Să ne trezim dracului la realitate! Nu mai vin banii”, vociferează Dana.

„Abia aștept să iau o vacanță lungă de la toate Verdictele, însă vreau să explic pe înțelesul populației, eroarea în care se află, intenționat, Guvernul României de astăzi”, spune vedeta în noul episod Verdict politic.

„Așadar, pe lângă prostia crasă a tuturor miniștrilor, există și starea de eroare, probabil, cumva caracteristică prostiei din creierele acestor pensați. Eroarea majoră este faptul că, probabil, adică nu probabil, sigur suntem ultima țară din Europa care încă mai credem în UE-m**e, în globalizare, vin americanii, vin chinezii, vine oricine”, a completat bruneta.

ADVERTISEMENT

„Chinezii nu vin, chinezii au venit de mult. Au venit și în Grecia și în Italia și cumpără tot. Nu știe nici dracu pentru că chinezii cumpără și în Grecia de mulți ani și în Italia acum. Ei doar cumpără, dar nu vin pe teritoriul acelei țări, ei doar agită economiile respectivelor țări pentru, evident, interesele lor”, a adăugat Dana.

„Nu vă imaginați că vine chinezul, așa cum există în cultura de sclavi a acestei nații și a tuturor proștilor de pe rețelele de socializare, sintagma că ”vin unii și ne iau!”. Vin rușii și ne iau.

ADVERTISEMENT

Nu vine nimeni, nu are nimeni niciun interes în această țară de căcat. Când există un interes, se află și când există un ordin se execută imediat. Poate să vină de la oricine: de la ruși, de la americani, de la oricine, imediat se execută”, a mai precizat aceasta.

Verdict Politic – Dana Budeanu 0 02.06.2020

NU VINE NICI UN BAN!

Posted by stiripesurse.ro on Tuesday, 2 June 2020

ADVERTISEMENT