Life

Dana Chera, divorţ după 20 de ani de căsnicie: “L-am lăsat pe Dumnezeu să o rezolve”

Dana Chera și soțul ei au divorțat după o căsnicie de 20 de ani. Realizatoarea TV a făcut abia acum primele declarații despre despărțirea de Bogdan Grecu.
12.04.2022 | 20:33
Dana Chera divort dupa 20 de ani de casnicie Lam lasat pe Dumnezeu sa o rezolve
Dana Chera, despre divorțul de Bogdan Grecu. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Dana Chera și Bogdan Grecu au divorțat în urmă cu patru ani, după 20 de ani de căsnicie. Prezentatoarea nu a oferit prea multe detalii în legătură cu motivele care au dus la finalul căsniciei cu fostul partener.

Dana Chera, despre divorțul de Bogdan Grecu, după 20 de ani de căsnicie

Jurnalistei nu i-a fost greu să treacă peste divorțul de Bogdan Grecu, cu care a fost împreună timp de două decenii. Vedeta a luat-o de la capăt la 40 de ani după acest obstacol din viața ei.

ADVERTISEMENT

„N-a fost greu! Știam că e ce trebuie! Știam ce simt! Știam ce îmi doresc! Știam, cu experiența vârstei de 40 de ani, cum vreau să arate viața mea. Și L-am lăsat pe Dumnezeu să rezolve! Nu L-am încurcat.”, a declarat vedeta pentru revista VIVA.

Dana Chera nu a explicat care au fost motivele divorțului și preferă să nu le facă publice, pentru că țin de niște principii pe care nu are de gând să le încalce.

ADVERTISEMENT

„Sunt chestiuni care țin de rufele mele. Ele vor rămâne în dulapul meu. Țin de niște principii, pe care n-am să le încalc, decât dacă îmi ia Dumnezeu mințile!”, a mai spus fosta prezentatoare de la Antena 3.

La doar o lună de la divorț, realizatoarea de la Etno TV s-a recăsătorit cu un medic stomatolog și au împreună o fetiță, născută în vara anului 2018. Dana Chera mai are doi copii din mariajul anterior.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu are sfaturi pentru femeile care trec printr-un divorț și consideră că norocul depinde de fiecare în parte.

„Nu știu cum trăiesc alții. În viața personală nu se aplică rețete. Fiecare știe ce vrea să facă în casa lui, cu casa lui. Eu atât pot spune – că, dacă te uiți cu atenție la oameni, știi care le este scopul în viață.

ADVERTISEMENT

Cine vrea bani face orice pentru bani, cine vrea liniște face orice pentru ea, cine vrea să iubească și să fie iubit, la fel… În funcție de asta, viețile se desenează și devin clare.”, a adăugat ea.

Cum a făcut Dana Chera anunțul divorțului

În ianuarie 2018, prezentatoarea a anunțat, în direct la TV, că nu o mai cheamă Grecu, ci doar Dana Chera, în urma divorțului.

„Pe mine mă cheamă Dana Chera. Aproape 20 m-a chemat altfel. Este un alt început, sunt tot eu, nu e nimic schimbat, doar că am o mai mare experiență de viață.

N-am spus public asta niciodată.”, a declarat atunci la Antena 3.

În prezent, Dana Chera prezintă o emisiune de tip talk-show la Etno TV. A început acest proiect în urmă cu câteva luni, după ce a lipsit de pe micile ecrane timp de câțiva ani.

ADVERTISEMENT