Life

Revenire spectaculoasă pe TV. Dana Chera va prezenta un talk-show la o televiziune cunoscută

După o pauză de mai mulți ani, Dan Grecu, actualmente Chera, revine în televiziune. Aceasta va prezenta un talk-show la o televiziune cunoscută din România.
13.01.2022 | 22:27
Revenire spectaculoasa pe TV Dana Chera va prezenta un talkshow la o televiziune cunoscuta
Dana Grecu revine în televiziune. Va prezenta un talk-show la un post TV care devine generalist. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Anul 2022 aduce o revenire spectaculoasă în televiziune. Dana Chera, fostă Grecu, o prezentatoare cunoscută publicului după activitatea sa îndelungată la postul de știri Antena 3, va apărea din nou pe sticlă.

Dana Grecu revine în televiziune. Va prezenta un talk-show la un post TV care devine generalist

Viitoarea destinație a jurnalistei este una surpriză. Pagina de Media informează că Dana Chera va prezenta emisiuni la Etno TV, un post de muzică populară care se va transforma într-un canal generalist şi va avea şi o componentă informativă.

ADVERTISEMENT

La noul ei loc de muncă, aceasta va fi la pupitrul unui talk-show de seară şi a unui program de weekend.

”Talk-showul va fi unul social, politic, de prime-time. Va fi difuzat între orele 20.00 şi 22.00, de două ori pe săptămână.

ADVERTISEMENT

Celălalt program este un proiect de suflet. O emisiune de weekend, care se va ocupa de wellbeing, dar adaptată, evident, publicului Etno TV.

O emisiune care ne va învăţa cum să trecem peste greutăţile vieţii, dar să rămânem zdraveni la cap şi sufleteşte. O emisiune despre tainele minţii, dar despre suflet 100%”, a declarat Dana Chera pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Dana Grecu, încântată să ”lucreze” pentru publicul Etno TV

În ceea ce privește Etno TV, un post recunoscut exclusiv pentru muzică populară, Dana Chera spune: ”Oricine aude Etno pune egal cu muzica populară. Pentru cine vrea să citească doar titlul, pare o nebunie. Dar am încercat să înţeleg, iar lucrurile sunt foarte logice: publicul care simpatizează Etno TV este “alergat” de posturile de ştiri. Este un public care votează, care vrea să fie infomrat, care îngroaşă rândurile la plata taxelor.

Jurnalista spune că este nerăbdătoare să intre în contact cu publicul acestui post de televiziune

ADVERTISEMENT

”Mai mult, este un public relaxat, nu este un public înverşunat, şi eu abia aştept să mâ întâlnesc cu el. Nu i-aş spune un public bătrân, nici publicul doar unei generaţii. Pentru că sunt şi mulţi tineri care ascultă muzică populară şi care se regăsesc în tradiţii şi în portul popular. Niciun om politic, nimeni nu poate judeca un public după muzica pe care o ascultă.”

Pentru mine este o revoluţie sufletească, în sensul că nu mă simt departe de aceşti oameni: sunt părinţii noştri, sunt bunicii noştri. Un public care nevoie de informaţie echilibrată, corectă”, mai spune jurnalist pentru Pagina de Media.

În 2018, Dana Grecu (actuală Chera) a plecat de la Antena 3. Ea a prezentat atunci emisiunea ”Adevăruri ascunse”. Vedeta urma atunci să intre în concediu de maternitate.

ADVERTISEMENT