News

Dana Leonte, românca dispărută în Spania, ucisă de iubit. Autoritățile au găsit telefonul spaniolului

27.09.2019 | 22:27
Dana Leonte romanca disparuta in Spania ucisa de iubit Autoritatile au gasit telefonul spaniolului

Dana Leonte, românca dispărută în Spania din luna iunie a fost ucisă! Principalul suspect în cazul uciderii este iubitul femeii, un cetățean spaniol, cu care femeia avea un copil mai mic de un an de zile. Acesta a fost reținut în urma unei ample acțiuni a polițiștilor spanioli.

Dana Leonte, românca dispărută în Spania, a fost ucisă de iubitul ei

Bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost reținut în urma unei ample acțiuni la care au participat peste 100 de polițiști, după scrie El Pais. Sergio Ruiz era principalul suspect, după niște declarații ciudate pe care le-a dat anchetatorilor spanioli. Anchetatorii au găsit însă rămășițe umane pe un câmp, iar acestea aveau ADN-ul româncei. Mai mult, lângă cadavru a fost găsit și telefonul iubitului ei.

Dana Leonte a fost văzută ultima dată în data de 12 iunie. Seara, la ora 22:36, a fost ultima dată când femeia a fost activă pe WhatsApp. După două săptămâni, anchetatorii au obținut informații despre situația financiară a celor doi, informații care au aruncat, de asemenea, suspiciuni în direcția partenerului de viață.

Dana Leonte, românca dispărută în Spania, a fost ucisă de iubitul ei
Dana Leonte, românca dispărută în Spania, a fost ucisă de iubitul ei. Sursa foto: lasexta.com

Anchetatorii au găsit telefonul bărbatului lângă rămășițele femeii

Anchetatorii au descoperit că cei doi aveau datorii, după ce au deschis un restaurant împreună. Ruiz a declarat că Dana a dispărut tocmai pentru a scăpa de această responsabilitate. În plus, bărbatul încerca să le sugereze anchetatorilor că în viața Danei ar fi existat un al doilea bărbat.

Potrivit presei spaniole, la perchezițiile făcute în casa celor doi după dispariție au fost descoperite urme de sânge, însă arestarea a fost decisă după descoperirea rămășițelor. Se pare că în același loc a fost găsit și un telefon mobil pe care l-ar fi folosit Ruiz. Dana Leonte trăia în Spania de 15 ani. Ruiz, 31 de ani, prin avocatul său, a transmis că „este foarte liniștit și că este foarte surprins de reținere”.