Life
notix pixel id

Dana Marijuana, mândră de fiica sa. Cum arată Alesia la 15 ani

Dana Marijuana (42 de ani), pe numele real Dana Coteanu, are o fată pentru care are numai cuvinte de laudă. Cântăreața și Alesia (15 ani) seamănă perfect.
01.12.2021 | 15:00
Dana Marijuana, mândră de fiica sa. Cum arată Alesia la 15 ani
Dana Marijuana are o fată superbă. Alesia a devenit o adevărată domnișoară. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

„Cea mai fidelă fată” este mândră de Alesia, care este în grija sa de câțiva ani, după ce tatăl artistei cel care o creștea a decedat. Ion Coteanu a murit în anul 2017.

Copila s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Este o tânără foarte studioasă și implicată în proiecte de actorie, specializare pe care dorește să o urmeze în viitor.

În plus, fiica Danei Marijuana este protagonista unui videoclip lansat recent de Tonik Obiektiv. Piesa se numește „Orașu” și o arată pe copilă în toată splendoarea ei.

ADVERTISEMENT

Dana Marijuana are o fată superbă. Alesia a devenit o adevărată domnișoară

„Fiica mea cea mare, Alesia, apare pentru prima dată într-un videoclip muzical. Sunt foarte mândră de ea”, a scris Dana Marijuana pe pagina de Instagram.

Copila este o adevărată apariție pe rețelele de socializare, unde postează frecvent imagini și filmări. Tânăra primește numeroase comentarii de la urmăritorii ei.

ADVERTISEMENT

Alesia are un trup de fotomodel și o frumusețe aparte. Adolescenta în vârstă de 15 ani seamănă leit cu mama sa, Dana Marijuana. În plus, poate fi comparată și cu egiptencele din trecut.

Îmbrăcată în rochii mulate și machiată astfel încât să-i fie evidențiate trăsăturile, tânăra reușește să iasă în evidență. Aceasta se face remarcată foarte ușor oriunde merge.

ADVERTISEMENT
Alesia Coteanu
Alesia Coteanu. Fiica Danei Marijuana. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Alesia Coteanu, pe drumul spre faimă. Ce a dezvăluit mama sa

„Fiica mea nu are studii muzicale. Nu ştiu dacă o să aibă şanse să intre în industria muzicală.

Sunt mulţi oameni talentaţi în ţara asta şi nu reuşesc să se lanseze pentru că nu este loc. Fetiţa mea o să fie o artistă talentată doar pentru prieteni, colegi de clasă şi familie.

ADVERTISEMENT

Dar dacă o să aibă şansa să devină persoană publică, atât eu, cât şi tatăl ei o s-o susţinem”, a declarat Dana Marijuana în urmă cu ceva vreme pentru click.ro.

Alesia a venit pe lume în perioada în care artista era căsătorită cu Sebastian Calu. Cei doi au divorțat în anul 2015.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri