Life

Dana Marijuana și-a pierdut iubitul. Partenerul de viață al artistei a murit la un local din Capitală

Dana Marijuana trece prin momente neplăcute, după ce partenerul de viață a încetat din viață. Solista se iubea cu un bărbat care avea trei copii dintr-o relație anterioară.
07.03.2022 | 06:35
Dana Marijuana sia pierdut iubitul Partenerul de viata al artistei a muritla un local din Capitala
Dana Marijuana, în doliu. Iubitul artistei a murit într-un accident stupid. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața, pe numele adevărat Dana Coteanu, și-a pierdut iubitul într-un accident care s-a petrecut într-un spațiu închis. Primele informații arată că bărbatul, Daniel Burlacu, a căzut pe scări și s-a lovit la cap.

Dana Marijuana, în doliu. Iubitul artistei a murit într-un accident stupid

Partenerul de viață al Danei Marijuana a decedat pe loc. Întâmplarea nefericită s-a petrecut la Hanul Artiștilor din centrul Capitalei, acolo unde se afla și interpreta cunoscută pentru piesa „Cea mai fidelă fată”.

ADVERTISEMENT

Solista este în stare de șoc, persoanele apropiate dezvăluind că bărbatul era un sprijin important pentru ea. Familia acestuia urmează să se ocupe de toate cele necesare pentru ziua în care va fi condus pe ultimul drum.

În plus, Daniel Burlacu o ajuta în toate, inclusiv legat de partea profesională. Din păcate, în momentul de față planurile pentru următoarea piesă și videoclipul cântăreței în vârstă de 42 de ani vor fi amânate. Este vorba de un proiect nou în care apărea și fiica cea mică a vedetei.

ADVERTISEMENT

„Dana este terminată, nu mai este om, nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat în mijlocul Bucureștiului. Este șocată de moartea iubitului ei, de jumătatea ei, căci cei doi se iubeau foarte mult.

Au filmat un proiect în familie, era totul la montaj, fiica ei cea mică era rolul principal”, au declarat prietenii Danei Marijuana pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Dana Marijuana era foarte fericită

Dana Marijuana era în culmea fericirii de când se iubea cu Daniel Burlacu, în ciuda faptului că povestea lor de dragoste a traversat și o mică despărțire. Solista și bărbatul aveau sentimente puternice și au revenit la gânduri mai bune.

Cântăreața mărturisea în urmă cu ceva timp că iubitul este „omul din umbră” care nu vrea să iasă în lumina reflectoarelor. Totodată, vedeta și-a dorit mereu un partener de viață care să poartă același nume ca al ei.

ADVERTISEMENT