Life

Dana Marijuana, revenire spectaculoasă în industria muzicală! Cum arată azi ”cea mai fidelă fată”. Video

Dana Marijuana a revenit în muzică după ani buni de absență din lumina reflectoarelor! ”Cea mai fidelă” fată nu mai arată așa cum o știai.
29.09.2021 | 11:54
Dana Marijuana revenire spectaculoasa in industria muzicala Cum arata azi cea mai fidela fata Video
Dana Marijuana a revenit în muzică!
ADVERTISEMENT

Dana Marijuana a stat o bună perioadă departe de showbiz. Cântăreața care făcea furori în urmă cu mai bine de 20 de ani în România și-a încercat din nou norocul, de data asta cu o colaborare cu o tânără care promite să revoluționeze muzica.

Daniela Coteanu a scos recent un videoclip la cea mai nouă melodie a sa, în duet cu w.aria. Melodia „Pune inima” a fost lansată oficial în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, acolo unde blondina a vorbit despre întoarcerea în muzică.

ADVERTISEMENT

La fel de emoționată a acum 20 de ani, Dana Marijuana a pășit din nou într-un platou de televiziune cântând. În ultimii ani, vedeta a apărut tot mai rar și de fiecare dată când oferea un interviu vorbea despre problemele ei personale și relația dificilă pe care o avea cu tatăl ei.

Dana Marijuana și-a schimbat complet look-ul și a revenit în muzică

Timpul a trecut în favoarea ei, iar astăzi Dana arată mai bine ca niciodată. Și-a schimbat culoarea părului și și-a refăcut codițele care au făcut-o celebră, evident într-o reinterpretare actuală.

ADVERTISEMENT

Interesant la melodia cu care Dana Marijuana vrea să dea lovitura este că interpreta alături de care cântă are inversul vârstei sale, 14 ani, Daniela având 41.

Vedeta a scos și o carte autobiografică

Dana Marijuana s-a ocupat de viața ei, așa cum spuneam, departe de blitzuri. Rapperița a lucrat în ultimii ani la propria ei biografie, cartea fiind intitulată „Poveste de cartier”.

ADVERTISEMENT

Artista a început să cânte la vârsta de 14 ani, fiind pioneră în lumea hip-hop-ului românesc. Numele de scenă l-a primit de la Daddy Caddy de la B.U.G. Mafia. După câțiva ani, artista a colaborat și cu o altă trupă celebră în acele vremuri, La Familia. Respectiva colaborare i-a adus cea mai mare notorietate din toată cariera ei muzicală.

Dana a avut parte de o serie de probleme în anii 2000. În cartea ei biografică, cântăreața povestește despre problemele cu drogurile, depresiile, internările succesive în spital, dar și cum a reușit să se pună pe picioare.

ADVERTISEMENT

Femeia a ajuns de la glorie la cădere în câțiva ani, însă de azi, odată cu lansarea noii sale melodii, Dana vrea să demonstreze că e un alt om și că locul ei în muzica hip-hop nu a fost ocupat de nimeni în ultimii 20 de ani.

ADVERTISEMENT