Life

Dana Marijuana revine cu un nou scandal de proporții. ”Cea mai fidelă fată”, circ cu fostul ei soț

24.02.2021 | 16:23
Dana Marijuana revine cu un nou scandal de proportii Cea mai fidela fata circ cu fostul ei sot
ADVERTISEMENT

Dana Marijuana a revenit în centrul atenției cu un nou scandal. ”Cea mai fidelă” și-a atacat dur soțul pe pagina sa de Facebook.

Rapperița care făcea furori în urmă cu mai bine de 20 de ani se plânge că fostul ei partener îi face viața un calvar.

ADVERTISEMENT

Aceasta l-a acuzat public pe fostul soț că își neglijează copilul și a povestit un episod recent prin care a trecut, spunând că fostul bărbat i-a provocat inclusiv pagube.

Dana Marijuana, acuzații la adresa fostului soț

Dana Coteanu a scris pe rețeaua de socializare că fostul ei partener a sărit cu ceartă la concubinul ei și l-a somat public să se potolească.

ADVERTISEMENT

„A venit acasă fostul meu soț ca să vorbească cu concubinul meu, l-a și amenințat pe cel mai bun prieten al meu cu pumnul și mi-a făcut o pagubă de 100 de lei.

În afară de asta, la rugămintea concubinului, să-i aducă totuși ceva la copil, căci, în rest, de când am divorțat nu i-a adus nimic copilului ca bani și când vorbesc de bani, vorbesc de el personal, ca iubire față de copilul lui. Nu vreau să fiu o victimă într-o poveste veche a comunism”, a scris Dana Marijuana în mediul online.

ADVERTISEMENT

Postarea fostei cântărețe, criticată de internauți pentru gramatică și incoerență

Postarea fostei cântărețe a primit o serie de critici din partea celor care o urmăresc pentru cum scrie. Mulți utilizatori i-au reproșat că stă prost la capitolul gramatical, iar unii au remarcat o fractură de logică în textul pe care l-a expus.

„De la greșeli simple de scris la conținutul per total al frazei, e haos mare, dar întrebarea e , care e legătură între comunism și democrație în paragraful de mai sus?; 

ADVERTISEMENT

Limba română bănuiesc că ai făcut-o cu profesorul de sport; Nu e vorba de gramatică, e incoerentă; E vorba de tot: o minte rațională nu își spală rufele în public”, sunt o parte din comentariile negative scrise de oameni la postarea Danei.

 

 

 

ADVERTISEMENT