Life

Dana Nălbaru, criticată de fani. Ce au comentat admiratorii la postările vedetei

18.09.2020 | 13:22
Dana Nalbaru criticata de fani Ce au comentat admiratorii la postarile vedetei
Dana Nălbaru, criticată de fani. Ce au comentat admiratorii la postările vedetei Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dana Nălbaru are parte de critici din partea urmăritorilor ei de pe Instagram. Fosta membră Hi-Q a postat o fotografie în care apare alături de fiica ei în mașină. Printre reacțiile fanilor au fost și unele care au criticat aspectul vedetei.

„Doamne, ce ai îmbătrânit, de nerecunoscut!”, scrie unul dintre înternauți. Dana Nălbaru are 43 de ani și trei copii. Fosta cântăreață arată bine pentru vârsta ei, dar se pare că unii dintre urmăritorii ei de pe Instagram nu apreciază aspectul fizic, fără pic de machiaj, al acesteia.

ADVERTISEMENT

Nu este primul episod de acest fel de care are parte fosta solistă a trupei Hi-Q. La sfârșitul lunii iulie, o altă fană s-a hotărât să întrebe, tot la vederea unei fotografii în care artista apare fără machiaj: „de ce ai privirea mereu ca și când ai fi plâns? nu e bârfă, scuze…”. Acestui comenariu, Dana i-a răspuns acid: ”pentru că la vâsta mea nu mai râd ca proasta de una singură când îmi fac selfie în mașină”.

Critici aduse de fani și vești rele privitoare la starea de sănătate a soțului pentru Dana Nălbaru

De acestă dată, cântăreața nu a răspuns în niciun fel comentariilor răutăcioase, se pare că vedeta are probleme mai serioase. Soțul Danei Năblaru, Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie”, a fost testat pozitiv cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Dana și Dragoș sunt căsătoriți de 14 ani și formează unul dintre cele mai trainice căsnicii din showbizul românesc. Cei doi au împreumă trei copii, doi dintre ei biologici și o fetiță adoptată, scrie libertatea.

Filmările pentru emisiunea „Visuri la cheie” au fost suspendate. “Confirmăm faptul că Dragoș Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Atât starea lui de sănătate, cât și a membrilor familiei sale este bună.”

ADVERTISEMENT

„Putem confirma că în conformitate cu îndrumările oferite de autorități și ținând cont de măsurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și sunt în procedura de testare.”

„De asemenea, am oprit filmările temporar, până la aflarea următoarelor vești.” au spus reprezentații postului de televiziune PRO TV, potrivit sursei citate mai sus. Spectatorii nu vor fi afectați de această suspentare datorită faptului că există episoade filmate în avans.

ADVERTISEMENT

Deasemenea, Dragoș Bucur a declarat că ”am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie”, a spus el, citat de wowbiz.ro

ADVERTISEMENT