Life

Dana Nălbaru, transformată total. Nimănui nu-i vine să creadă cum arată acum / Foto

19.11.2020 | 12:09
Dana Nalbaru transformata total Nimanui nui vine sa creada cum arata acum  Foto
ADVERTISEMENT

Dana Nălbaru a fost criticată de nenumărate ori pentru felul în care arată, fiind mereu comparată cu alte vedete din showbiz care au ales intervențiile estetice în detrimentul naturaleții și care astfel arată impecabil. Mamă a trei copii, fosta cântăreață a trupei Hi-Q s-a transformat în ultima perioadă, afișând un look mai proaspăt și vizibil întinerită.

Ultima postare a Danei Nălbru pe Instagram o arată total schimbată, putem spune că este chiar transformată, căci pare mult mai odihnită, iar vedeta este senină, semn că viața ei este una foarte liniștită, iar ce se întâmplă este clar un lucru bun, cu toate că are în grijă trei copii.

ADVERTISEMENT
Dana Nălbaru arată foarte bine și se vede că este transformată total
Dana Nălbaru arată foarte bine și se vede că este transformată total

De-a lungul timpului au apărut imagini cu Dana Nălbaru în diferite ipostaze, surprinsă fără machiaj și criticată pentru semnele vârstei. Mulți fani au încurajat-o, însă, spunându-i că fiecare om se dezvoltă diferit, fiecare persoană are sau nu riduri în funcție de pachetul genetic, ori stresul pe care l-a avut în viața sa.

Wowbiz a surprins-o la mall, la un moment dat, fără machiaj
Wowbiz a surprins-o la mall, la un moment dat, fără machiaj

Dana Nălbaru este o femeie independentă, care s-a ocupat exclusiv de cei trei copii ai săi, grădinărește și nu pierde timpul prin cafenele, mall-uri, cumpărături și alte doleanțe ce multe dintre dive le au.

ADVERTISEMENT

Artista a fost acuzată că ar fi fost dezinteresată pentru felul în care arată, căci nu a dorit să apeleze la medicul estetician și a vrut să-și păstreze naturalețea, iar în anumite momente a apărut fără machiaj. lucru care pentru uni admiratori a fost de neconceput.

„Din păcate, nu fac sport cât ar trebui şi mă resimt din această cauză… am început să amorţesc uneori şi îmi tot planific să adorm mai devreme ca să mă pot trezi mai devreme decât Kadri şi să îmi încep mişcarea. Încă nu reuşesc în fiecare zi, dar sunt optimistă. Sunt vegetariană de câţiva ani, nu mănânc foarte mult dulce, dar ador cafeaua!

ADVERTISEMENT

Am timp şi pentru mine, dar nu exagerez. Merg la salon, normal: vopsit, mani-pedi, epilat, merg la shopping din când în când, dar, recunosc, aş trece mai des pe la masaj. Masajul e aproape întotdeauna înlocuit cu o seară la cinema în doi sau trei”, a spus Dana Nălabru pentru click.ro, în iunie 2020.

Până la urmă, să fim serioși, care dintre noi nu a avut o zi proastă, iar în oglindă părea alt om, cu fața obosită și încercănată? Fiind mamă, Dana Nălbaru a avut cu siguranță multe nopți nedormite, iar mămicile din mediul online o susțin, înțelegându-i atitudinea.

ADVERTISEMENT

Medicul estetician Adina Alberts a judecat-o pentru felul în care arată

„Dana Nălbaru a renunțat de mulți ani să se gândească la felul în care îmbătrânește. Ea are copii, ok, toți ne creștem copiii, dar la un moment dat copiii ne vor condamna pentru că nu am avut grijă de noi. Noi putem să sacrificăm multe pentru copii, dar o vor percepe ca pe o neglijare.

Nu ai nicio justificare să nu ai grijă de tine, indiferent de vârsta pe care o ai. E păcate că Dana are niște ochi superbi. Acum câțiva ani am întâlnit-o undeva la o televiziune și am fost șocată de numărul mare de riduri pe care îl avea la colțul ochilor și de faptul că nu a făcut nimic ca să redreseze situația”, a spus Adina Alberts pentru viva.ro.

Replica senzațională a Danei Nălbaru

„Aseară, Sofia mi-a arătat acest link și ne-am uitat la el toți trei – eu, Dragoș și ea. Ne-am amuzat, chiar dacă e greu de crezut acest lucru (demult nu mai luăm în serios astfel de comentarii) și apoi ne-am văzut de seara noastră de film. În dimineața asta, la cafea, m-am gândit că trebuie să îi acord doamnei o șansă: aceea de a o ajuta să gândească de două ori înainte de a vorbi în public.

Dacă acest mesaj va ajunge la ea, îi transmit că omenii sunt diferiți și au valori diferite în viață. Eu mă număr printre aceia care știu să fie multumiți cu ce au, care știu să se bucure de prezent, mă număr printre femeile care înțeleg că timpul nu poate fi oprit și că fiecare rid ascunde o poveste, că a fi îngrijt are legătura cu curățenia corporală nu înseamnă să fii scos din țiplă mereu.

Eu sunt dintre aceia care vor să își trăiască vârsta așa cum e ea și mă număr printre cei care au înțeles că ce ai înauntru e mult mai valoros decât ambalajul cu care te afișezi sau pe care, periodic, ți-l poți schimba. Dincolo de aparenta discreție cu care încearcă doamna să analizeze felul în care arată o persoană publică (s-a nimerit să fiu eu) există un exemplu pe care aceasta îl aduce în discuție și care reprezintă, de fapt, problema reală a societății moderne.

Vă invit să vă stresați mai puțin, doamnelor, la gândul că poate copiilor voștri le va fi rușine cu voi și să vă bucurați mai mult alături de ei, să trăiți cu ei cât puteți de mult această viață simțind cu și pe propria piele ce înseamă să fii iubit necondiționat”, a scris Dana Nălbaru, în 2018, când a fost generată întreaga discuție.

ADVERTISEMENT