Life

Dana Războiu, dezvăluiri despre momentele grele din viața ei. Fosta vedetă TV, bătută de tată și de fostul soț

Dana Războiu a vorbit, acum ceva timp, despre momentele grele din viața ei. Fosta prezentatoare a fost agresată de tată, dar și de fostul soț.
30.01.2023 | 21:57
Dana Razboiu dezvaluiri despre momentele grele din viata ei Fosta vedeta TV batuta de tata si de fostul sot
ADVERTISEMENT

Dana Războiu a trecut prin clipe dificile atât în copilărie, fiind bătută de tatăl ei, cât și mai târziu. Fosta prezentatoare de știri a fost agresată și de fostul soț, de care a divorțat cu mult timp în urmă.

Dana Războiu, momente grele. Fosta vedetă TV, agresată de tată, dar și de fostul soț

Vedeta nu a avut parte deloc de o copilărie ușoară. Fosta prezentatoare de televiziune a îndurat multe bătăi de la tatăl ei, pe care l-a descris ca fiind un om dur, rece și violent, astfel că nici nu a fost apropiată de el.

ADVERTISEMENT

Părintele ei a murit cu ceva timp în urmă, răpus de un infarct. Acesta suferea de mai multe boli cardiovasculare, iar Danei Războiu i-a părut rău că a fost un părinte atât de strict în timpul vieții.

Părinții ei se certau, iar ea abia aștepta să fie majoră, pentru a pleca de acasă. A fot nevoită să facă multe ședințe de terapie pentru a-și reveni după toate aceste traume.

ADVERTISEMENT

“El a murit făcând un infarct după ce o lungă perioadă a suferit de boli cardiovasculare. Mi-ar fi plăcut să fie un pic mai maleabil în aşa fel încât să trăiască şi acum şi să se bucure de nepoţii lui, pe care nu i-a cunoscut niciodată. (…)

Cred că evit subiectul cu tatăl meu, e unul dureros, pentru că l-am pierdut neapucând să-mi dau seama cât de mult îl iubesc.

ADVERTISEMENT

Pentru un copil e greu să aibă un tată atât de riguros şi de strict, iar el a fost un om foarte strict, iar în timpul vieţii lui nu am fost foarte apropiată de el.

Părinții se certau, bătaia era ceva uzual… Mama îi spunea tatălui meu să nu mă mai lovească în cap ca să nu mă tâmpească.

ADVERTISEMENT

Genul de familie din care vrei să fugi. Într-un fel m-a ajutat asta pentru că am așteptat să fac 18 ani ca să plec de acasă.

Nu e plăcut pentru că asta lasă traume. După aceea am făcut multe ore de terapie ca să scap de aceste traume. Cred că de asta am și dat la psihologie.”, a declarat vedeta acum ceva timp, potrivit click.ro.

Dana Războiu a fost agresată și de fostul ei soț

După copilăria dificilă pe care a avut-o, Dana Războiu a îndurat agresiuni fizice și din partea fostului soț, Ovidiu Brânzan. Totul s-a petrecut cu mulți ani în urmă, iar acest detaliu a ieșit la iveală după ce vedeta a făcut o plângere la Poliție.

“Subsemnata Războiu Dana susţin că în seara zilei de luni, 25.07.2005, am fost agresata fizic de soţul meu, Brânzan Ovidiu.

Menţionez că acesta m-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele.”, se arată în plângerea respectivă, cu mai bine de 19 ani în urmă.

Dana Războiu a făcut televiziune ani buni, însă nu ar mai vrea să revină în acest domeniu. În urmă cu ceva timp, vedeta a spus că televiziunea înseamnă foarte multă dramă, iar ea vrea liniște. În plus, viața în lumea media e foarte stresantă pentru fosta prezentatoare.

Vedeta este mama a doi băieți, din fostele sale căsnicii. De ceva timp s-a reprofilat, iar acum își deducă timpul Asociației “Nație prin educație”.

ADVERTISEMENT