Life

Dana Roba, dezvăluiri uimitoare despre boala Ancăi Molnar. Când s-a îmbolnăvit makeup artista, de fapt, de cancer

Dana Roba, adevărul despre diagnosticul crunt al Ancăi Molnar. Când ar fi aflat makeup artista vedetelor, de fapt, de boala necruțătoare.
12.06.2024 | 14:09
Dana Roba dezvaluiri uimitoare despre boala Ancai Molnar Cand sa imbolnavit makeup artista de fapt de cancer
Dana Roba, adevărul despre diagnosticul Ancăi Molnar. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Makeup artista Anca Molnar s-a stins din viață la 35 de ani. Moartea sa a lăsat un gol imens în sufletul celor care au cunoscut-o. Dana Roba, colega ei de breaslă, este înmărmurită de durere și abia și-a găsit cuvintele pentru a vorbi despre pierderea Ancăi Molnar.

Anca Molnar va fi înmormântată mâine, pe 13 iunie

Anca Molnar a fost una dintre cele mai apreciate makeup artiste. De-a lungul timpului, pe mâna sa s-au lăsat mai multe vedete. Acum, toate îi plâng pierderea.

ADVERTISEMENT

Anca Molnar s-a stins din viață la 35 de ani. Aceasta avea o viață întreagă în față și multe planuri. Din păcate, nu a mai apucat să și le îndeplinească din cauza bolii crunte care a răpus-o.

Makeup artista vedetelor a fost diagnosticată cu cancer. Anca Molnar a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a se trata. Aceasta s-a operat de două ori în Turcia, dar se pare că niciuna dintre intervenții nu a salvat-o.

ADVERTISEMENT

Acum, apropiații se pregătesc să o conducă pe Anca Molnar pe ultimul drum. Îngenuncheați de durere, cu toții plâng pierderea makeup artistei.

Mâine, 13 iunie, va avea loc înmormântarea Ancăi Molnar. De la eveniment nu va lipsi nici Dana Roba, care a cunoscut-o pe Anca Molnar prin prisma meseriei pe care o are.

ADVERTISEMENT

Dana Roba știe că Anca Molnar suferea de cancer de mai bine de un an de zile

Dana Roba este pur și simplu șocată de faptul că Anca Molnar s-a stins din viață. Aceasta știe că makeup artista s-a luptat ani la rând cu boala necruțătoare. Deși spera că își va reveni, din păcate, finalul ei a fost unul tragic.

Dana Roba știa demult că Anca Molnar este bolnavă. Potrivit declarațiilor sale, aceasta ar fi aflat că are cancer în perioada în care Dana a fost agresată de fostul ei ei violent, Daniel Balaciu.

ADVERTISEMENT

”Ea s-a îmbolnăvit de cancer când eu am fost lovită cu ciocanul în cap. Mie nu îmi vine să cred! Îmi vine să plâng, o să fiu dărâmată când ies de acolo. Doar prin faptul că am trecut prin ce am trecut, empatizez cu ea.”, a spus Dana Roba, potrivit playtech.ro.

Anca Molnar a fost o persoană plină de viață și cu zâmbetul mereu pe buze. Tocmai de aceea, înainte de a pleca din această lume, le-a lăsat tuturor un mesaj. Anca le-a spus celor care au cunoscut-o să zâmbească mereu și să trăiască viața din plin.

ADVERTISEMENT