Life

Dana Roba urmează să se întâlnească din nou cu Daniel Balaciu. Dezvăluiri tulburătoare ale make-up artistei

Dana Roba, o nouă înfățișare la tribunal cu Daniel Balaciu, fostul ei soț. Dezvăluiri tulburătoare făcute de make-up artistă.
18.06.2024 | 21:30
Dana Roba urmeaza sa se intalneasca din nou cu Daniel Balaciu Dezvaluiri tulburatoare ale makeup artistei
Dana Roba, din nou la tribunal cu Daniel Balaciu. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Dana Roba va avea în curând o nouă înfățișare la tribunal cu Daniel Balaciu, fostul ei soț, cel care în luna iunie a anului trecut a bătut-o extrem de grav. Bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri de ciocan în cap, iar Dana Roba a supraviețuit ca printr-o minune.

Dana Roba se va întâlni din nou la tribunal cu Daniel Balaciu

Luna aceasta s-a împlinit un an de când Dana Roba a intrat în atenția publică prin modul brutal în care a agresat-o cel care încă îi este soț în acte, Daniel Balaciu. Reamintim că make-up artista a fost și în comă după loviturile de ciocan primite, iar medicii nu-i mai dădeau nicio șansă de supraviețuire.

ADVERTISEMENT

Dana Roba a rămas cu semne ale violenței fostului partener și încă se recuperează. Totodată, încă poartă procese cu acesta, iar pe data de 27 iunie este programată o nouă înfățișare în dosarul în care individul este acuzat de tentativă de omor.

Pe data de 1 iunie se va da condamnarea, potrivit spuselor Danei Roba, care a mărturisit că îi este foarte greu să dea ochii cu cel care a vrut să-i ia viața. După fiecare înfățișare simte că are nevoie de recuperare, căci intră într-o stare de stres.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu mai suportă chinul prin care trebuie să treacă și speră ca judecătorii să-i aplice o pedeapsă binemeritată bărbatului alături de care are două fetițe și care au fost martore la întreaga tragedie a mamei lor.

”Pe 27 iunie avem un nou termen, iar pe 1 iulie se va da condamnarea. Fiecare îi vom adresa, celuilalt, câte zece întrebări, prin intermediul judecătorului. Din păcate, încă nu suntem divorțați. Am înțeles ca asta poate dura mai bine de un an.

ADVERTISEMENT

Am făcut demersuri să primească maximum prevăzut de lege, pentru fapta sa. La fiecare înfățișare, după ce-l văd, o săptămână îmi e foarte rău, fac tratament în fiecare zi. Sunt distrusă cu stomacul, de la stres, asta pățesc în fiecare lună”, a precizat make-up artista pentru cancan.ro

Dana Roba vrea ca Daniel Balaciu să fie decăzut din drepturile părintești

Dana Roba a mai spus pentru sursa menționată că speră ca Daniel Balaciu să aibă parte de o pedeapsă maximă. De altfel, este supărată că acesta a refuzat să-i dea o semnătură pentru a duce fetițele în vacanță, peste hotare. Totodată, ea plănuiește să se mute în străinătate, din clipa în care Daniel Balaciu va fi decăzut din drepturile părintești.

ADVERTISEMENT

”Faptul că sunt în viață acum e un mare dar de la Dumnezeu. Îmi doresc să fie condamnat pe viață. Am coșmaruri încă, dar mai ales bietele fete. Suntem marcate pe viață. Văd și acum acele scene.

După ce va fi decăzut din drepturi, ne vom muta în altă țară. Vreau ori în Elveția, sau în Austria, ori în Anglia, unde femeia are drepturi. 7500 de euro mă va costa, momentan, școala fetelor, anul viitor. Le-am dat la privat, ca să pot lucra eu până seara”, a mai precizat Dana Roba.

ADVERTISEMENT