Life

Dana Roba vrea ca Daniel Balaciu să fie decăzut din drepturile părintești. Ce au povestit la psiholog fetițele makeup artistei despre tatăl lor

Dana Roba a mers cu cele două fiice ale sale la psiholog. Celine și Chantal au asistat la scena violentă în cara Daniel Balaciu a lovit-o pe mama lor cu un ciocan.
10.05.2024 | 23:22
Dana Roba vrea ca Daniel Balaciu sa fie decazut din drepturile parintesti Ce au povestit la psiholog fetitele makeup artistei despre tatal lor
Dana Roba vrea să obțină custodie exclusivă asupra celor două fetițe ale sale. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Episodul în care Dana Roba a fost agresată de soțul ei a fost unul dintre cele mai dure momente din viața vedetei. Makeup artista a fost la un pas de a muri din cauza violențelor, iar fiicei ei au asistat la întreaga scenă. Acum, Dana Roba cere ca Daniel Balaciu să fie decăzut din drepturile părintești.

Dana Roba a mers cu fiicele ei la psiholog

Fără doar și poate, Dana Roba este o adevărată luptătoare. Makeup artista a fost agresată și lovită cu un ciocan de către fostul ei soț, Daniel Balaciu. Vedeta a fost la un pas de a-și pierde viața, dar nu a fost singura traumatizată de comportamentul bărbatului.

ADVERTISEMENT

Pe Instagram, Dana Roba le-a povestit tuturor că fetițele sale au asistat la întreaga scenă violentă. Micuțele au văzut cum mama lor este lovită cu ciocanul de cel care trebuia să o iubească și să o protejeze.

Așa cum era de așteptat, fetițele Danei Roba au rămas profund marcate de episodul violent. Cele mici au ajuns în fața psihologului și au povestit totul. Dana Roba s-a văzut nevoită să le ducă pe cele mici la ajutor specializat pentru a le ajuta să depășească acel moment.

ADVERTISEMENT

”Fetele au fost audiate, fetele au fost de față. Vreau să demonstrez în proces. Fetele au fost de față atunci când fostul meu soț, Daniel Balaciu mi-a dat cu ciocanul în cap și a încercat să îmi ia viața.”, le-a povestit Dana Roba celor din online.

Celine și Chantal își amintesc foarte bine momentul în care mama lor a fost mutilată cu un ciocan. Makeup artista își dorește ca cele mici să își revină din traumă, iar pentru starea lor de acum dă vina pe Daniel Balaciu.

ADVERTISEMENT

Makeup artista cere custodie exclusivă asupra celor mici și vrea ca Daniel Balaciu să fie decăzut din drepturile părintești

Dana Roba a mers cu fetele la psiholog după ce judecătorul i-a recomandat o astfel de expertiză pentru cele mici. Vedeta a confirmat, încă o dată, că fiicele au fost martore la eveniment și că întregul episod le este foarte bine întipărit în minte.

Celine și Chantal au povestit totul psihologului. Declarațiile celor mici vor fi folosite de Dana Roba în procesul de divorț pe care l-a intentat soțului ei. Mărturiile celor mici îi vor servi drept probe pentru a-l decădea pe Daniel Balaciu din drepturile părintești.

ADVERTISEMENT

Dana Roba își dorește foarte mult să obțină custodia exclusivă pentru fiicele ei, Celine și Chantal. Acum, după vizita micuțelor la psiholog, makeup artista este mai motivată ca niciodată să obțină acest verdict în cadrul procesului.

”Eu asta îmi doresc, ca el să fie decăzut din drepturi și să câștig custodia copiilor. Ce a făcut el este strigător la cer. Vreau să vă spun că și eu am rămas mască atunci când psiholoaga a întrebat-o pe Celine, iar Celine a început să plângă în hohote câteva minute încontinuu.”, a povestit Dana Roba pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: