Life

Dana Rogoz a dat vestea cea mare. Actrița a dezvăluit ce se va întâmpla în curând în viața ei

26.08.2020 | 16:31
Dana Rogoz a dat vestea cea mare Actrita a dezvaluit ce se va intampla in curand in viata ei
Dana Rogoz a dat vestea cea mare. Actrița a dezvăluit ce se va întâmpla în curând în viața ei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dana Rogoz se bucură din plin de timpul petrecut acasă, alături de familie, mai ales de când a devenit mamă pentru a doua oară, însă gândul îi zboară tot la planurile de viitor. Frumoasa blondină a mărturisit în mediul online că a primit o veste uriașă legat de cariera sa.

Actrița a împărtășit cu fanii de pe contul de Instagram faptul că în curând va putea fi văzută într-un nou proiect de teatru. Din superstiție, vedeta nu a dorit să dea prea multe amănunte, dar cu toate acestea fanii s-au bucurat enorm când au aflat ce pregătește.

ADVERTISEMENT

Abramburica a fost felicitată de internauți care nu au contenit cu mesajele și aprecierile. În plus, Dana Rogoz a mărturisit că și-a notat în jurnal vestea importantă despre care, cu siguranță, vom afla mai multe detalii cât de curând.

Dana Rogoz, dezvăluire despre planurile de viitor. Ce va face curând

„Am primit o veste minunată legată de un viitor proiect de teatru. Nu vă dau detalii acum, din superstiție, dar măcar pot nota în jurnalul meu că vestea m-a bucurat foarte foarte foarte foarte foarte mult”, a scris blondina pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Mesajul a fost publicat în dreptul unei imagini în care Dana Rogoz apare în mijlocul unui câmp de lavandă, fiind îmbrăcată într-o rochie lejeră de vară și cu o pălărie care să o protejeze de razele soarelui. Zâmbetul larg spune totul despre vestea primită zilele trecute.

„Baftă multă!😘”, „Mult succes!🤗”, „Perfect, abia aștept” sau „Bravo, meriți din plin tot ce este mai bun și mai frumos!!!💋”, sunt doar câteva dintre mesajele scrise de fani în mediul online.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz speră că românilor le este dor de teatru și film. Mai mult decât atât, actrița se așteaptă ca oamenii să ia cu asalt sălile de spectacol când acest lucru va fi posibil având în vedere contextul pandemiei de coronavirus care a pus stăpânire pe întreaga lume.

Aș vrea că publicului să i se facă dor de teatru și de film văzut în cinema. Tare mult mi-aș dori să se întâmple asta. Dacă nu acum, imediat, măcar mai târziu, căci criza nu pare a se încheia curând.

Momentan mi se pare că teatrul și filmul au un examen greu de dat în fața publicului. Sper să-l treacă cu brio și concluzia la finalul acestei pandemii să fie că nu ne putem lipsi de ele”, a mărturisit frumoasa vedetă, relatează protv.ro.

ADVERTISEMENT