News

Dana Rogoz a dezvăluit boala incurabilă de care suferă! Ce probleme medicale are vedeta

12.04.2019 | 12:26
Imagini de senzație cu Dana Rogoz în costum de baie. Sursa foto: Facebook

Dana Rogoz este bolnavă, chiar dacă radiază de fericire! Are o familie împlinită și un băiețel de 5 ani pe care îl adoră, iar Radu Dragomir, soțul Danei, face tot ceea ce îi stă în putere pentru ca ea să fie fericită, cu atât mai mult cu cât Dana are probleme de sănătate și se află sub tratament.

Dana Rogoz suferă de o boală incurabilă

Dana Rogoz suferă de o afecțiune a tiroidei, Hashimoto, aceeași afecțiune de care suferă, spre exemplu, supermodelul Gigi Hadid. Această afecțiune este, de altfel, frecventă în rândul femeilor. Fluctuațiile de greutate sau stările de oboseală sunt printre cele mai comune simptome ale bolii.

Totuși, Dana Rogoz nu se ferește să vorbească despre boala sa. ”Și asta contează (n.red. – în privința numărului de kilograme), sunt pe tratament. Nu simt momentan așa zisele perioade de îngrășare care sunt cumva specifice bolii, deși, dimpotrivă, toată lumea crede că eu am hipertiroidism, pentru că sunt slabă, dar de fapt am hipotiroidism.

Dana Rogoz boala
Dana Rogoz iti tine in frau boala

Cum suportă boala Dana Rogoz

În schimb, simt schimbări la textura pielii, simt că se usucă mai tare, am alte probleme asociate. Sau pot să am stări mai proaste și de obicei atunci îmi verific analizele și văd dacă e cazul să îmi măresc doza de tratament”, a declarat Dana pentru viva.ro.

“Momentan am luat-o usor, cu mai putina paine si mai putine paste. Dar de la doamna dr. nutritionist am aflat ca regimul tip “fasting” e o varianta de luat in calcul, daca e tinut cum trebuie. Momentan incerc sa tin 12 ore pauza intre ultima inghititura seara si prima inghititura dimineata.

Nu imi iese mereu, caci am un program haotic, cu seri de spectacol, dupa care se iese la o bere, la o pizza… stiti ce zic. Desigur, pauza se mareste daca vrei sa slabesti. Ce, cat, cum, iti spune nutritionistul. Dar este considerat un regim pe termen lung sanatos, o sa vedeti si in interviul filmat. Tot de la doamna dr. Luiza Pîrvu am retinut ca e sanatos sa mananci in fiecare zi o leguma sau un fruct verde si o leguma sau un fruct portocaliu. Drept urmare, in 2019 incerc sa tin si aceasta regula de alimentatie.. “cromatica“, a mai precizat actrița.