Life

Dana Rogoz a împărtășit cu fanii prima imagine cu fiica sa. Ce nume va purta micuța

02.06.2020 | 13:58
Dana Rogoz a impartasit cu fanii prima imagine cu fiica sa Ce nume va purta micuta
ADVERTISEMENT

Dana Rogoz a devenit mamă pentru a doua oară pe 20 mai, iar acum a împărtășit cu fanii din mediul online prima imagine cu micuța. Cunoscuta actriță a dezvăluit că fotograf a fost nimeni altul decât Radu, soțul ei, dezvăluind și numele pe care-l va purta fetița.

Prima imagine cu fetița actriței Dana Rogoz

Actrița din celebrul serial „La bloc” a născut în urmă cu aproximativ două săptămâni o fetiță perfect sănătoasă, micuța venind pe lume prin cezariană. Dana Rogoz a publicat la vremea respectivă câteva imagini cu bebelușul, însă abia recent i-a dezvăluit chipul.

ADVERTISEMENT

Ziua Copilului a fost ocazia ideală de a le arăta fanilor de pe rețelele de socializare cum arată fetița care a primit la naștere numele Lia Elena. Actrița nu a așteptat luni întregi, așa cum fac alte vedete, și a împărtășit cu fanii prima imagine cu fetița, mărturisind că fotografia a fost făcută în a treia zi de viață.

„Ea este Lia Elena. Iar aceasta este chiar prima fotografie pe care Radu i-a făcut-o când ne-am întors acasă de la maternitate, în a treia ei zi de viață. Nu pot descrie în cuvinte bucuria care îmi sufocă pieptul, azi, de 1 iunie, ca mamă de doi copii. La mulți ani, minunilor!”, a scris vedeta pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cum s-a recuperat și cum a slăbit vedeta după sarcină

Dana Rogoz a recunoscut că se descurcă de minune cu micuța Lia, în ciuda faptului că în timpul sarcinii credea că nu va face față situației dacă nu are o bonă sau o bunică care s-o ajute. Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit că Vlad este topită după surioara lui mai mică și nu o scapă deloc din ochi.

Frumoasa șatenă a ieșit deja la plimbare cu fetița și chiar a vorbit despre kilogramele în plus pe care le-a acumulat în timpul sarcinii. Actrița s-a fotografiat cu o săptămână înainte de naștere, apoi după 7 zile de când a născut pentru a vedea evoluția, imaginile fiind postate și în mediul online.

ADVERTISEMENT

Soția regizorului Radu Dragomir s-a recuperat extraordinar de bine după cea de-a doua sarcină, la fel ca prima oară și asta pentru că are „gene bune”. În plus, Dana Rogoz a declarat cum a procedat pentru a slăbi atât de repede, mărturisind că nu s-a înfometat.

„Nu am vrut să vorbesc toată sarcina mea despre kilograme, tocmai pentru a evita o presiune suplimentară pe mame când vine vorba de acest subiect. Și eu mai am kilograme de dat jos, și la mine zona din dreptul operației e încă inflamată. Iar faptul că am o recuperare ușoară și că uterul s-a retras așa (ca la Vlad) ține în primul rând de niște gene bune, de felul meu de a fi.

ADVERTISEMENT

Dacă aș fi postat aceste poze mai târziu, aș fi trezit probabil bănuiala că m-am înfometat, că am ținut regim (ceea ce nu recomand niciunei mame imediat după naștere, mai ales dacă alăptează). Dar pentru că așa am ieșit din maternitate, e clar că e vorba de… mult noroc.

În privat primesc foarte multe întrebări legate de regimul meu în timpul sarcinii și singurele reguli de care am ținut cont au fost: să nu fac excese, să nu sar mese și să încerc să mănânc cât mai variat și sănătos”, a mai scris vedeta într-o altă postare pe Instagram.

View this post on Instagram

148/366 Azi Lia Elena a implinit o saptamana de viata. Ce varsta frumoasa: o saptamana! Ce zile de fericire pentru familia noastra! Nu imi lipseste nimic, am tot ce imi doresc. Acum cateva luni ma gandeam cum o sa facem fata singuri situatiei, fara bona, fara bunici, fara alt ajutor. Iar azi ma gandeam ca nu mi-as fi dorit nicio secunda sa fie altcineva in casa cu noi, care sa ma ajute cu fetita. Sunt ca o catelusa, care nu ar lasa pe nimeni sa se apropie de puiul ei. E minunat asa cum s-au asezat toate pana la urma de la sine. Cum poate va aduceti aminte de la Vlad, in fiecare saptamana am facut cate o poza cu evolutia burticii de gravida, apoi o poza la o saptamana dupa. Am vrut sa pastrez traditia, caci stiu cat de mult ma voi bucura de aceste poze cu "Inainte – Dupa" mai tarziu. P.S. Aceasta postare nu este despre kilogramele de dinainte si de dupa nastere. De altfel, nu am vrut sa vorbesc toata sarcina mea despre kilograme, tocmai pentru a evita o presiune suplimentara pe mame cand vine vorba de acest subiect. Si eu mai am kilograme de dat jos, si la mine zona din dreptul operatiei e inca inflamata. Iar faptul ca am o recuperare usoara si ca uterul s-a retras asa (ca la Vlad) tine in primul rand de niste gene bune, de felul meu de a fi. Daca as fi postat aceste poze mai tarziu, as fi trezit probabil banuiala ca m-am infometat, ca am tinut regim (ceea ce nu recomand niciunei mame imediat dupa nastere, mai ales daca alapteaza). Dar pentru ca asa am iesit din maternitate, e clar ca e vorba de… mult noroc. In privat primesc foarte multe intrebari legate de regimul meu in timpul sarcinii si singurele reguli de care am tinut cont au fost: sa nu fac excese, sa nu sar mese si sa incerc sa mananc cat mai variat si sanatos. Asadar va rog din suflet sa nu va comparati cu nimeni, sa nu va stresati cu subiectul greutatii imediat dupa nastere. Fiecare are ritmul ei natural de revenire, de recuperare. Bucurati-va cat mai mult de etapa aceasta de bebeluseala, de primele grimase, de primele bai seara, de tot… caci fiind la al doilea copil stiu cat de repede trec. #osaptamanadeviata #mamadedoicopii #nuimivinesacred #eminunat #noedit #nofilter #oneweekpostpartum

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

 

 

ADVERTISEMENT