Life

Dana Rogoz, abuzată: “Nu o să uit senzaţia”

Dana Rogoz a recunoscut că a fost abuzată, cu mult timp în urmă. Vedeta nu poate uita nici acum senzația trăită în adolescență.
08.10.2022 | 18:30
Dana Rogoz abuzata Nu o sa uit senzatia
Dana Rogoz, abuzată în adolescență. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dana Rogoz (37 de ani) a mărturisit că a fost abuzată în perioada adolescenței. Vedeta a povestit prin ce a trecut la momentul respectiv.

Dana Rogoz a fost abuzată. Mărturisirile făcute de vedetă

Actrița, care a împlinit recent 37 de ani, a jucat într-un film românesc apărut în 2019, “Mo”, regizat chiar de către soțul ei. Producția tratează subiectul abuzului sexual.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, vedeta a vorbit despre abuzurile îndurate în adolescență, atunci când mergea cu autobuzul la liceu.

Dana Rogoz și-a amintit de momentele în care bărbații se lipeau cu spatele de ea, cu pretextul că autobuzul era foarte aglomerat. Actrița nu știa cum să se retragă, dar nici nu avea curaj să riposteze.

ADVERTISEMENT

Vedeta speră ca femeile să nu treacă prin astfel de lucruri și să se simtă mai protejate, dar și mai bine înțelese de cei din jur.

“Eu nu o să uit senzația pe care o aveam când un băr­bat se lipea cu corpul lui de spatele meu.

ADVERTISEMENT

Sub pretextul că e foarte aglomerat, iar eu nu știam cum să mă retrag. Cum să îmi schimb poziția, ca nu cumva să îl fac tot pe el să se simtă prost.

Dar nu aveam poate suficient curaj pe atunci să pu­nem limite. Pentru că societa­tea nu ne învățase asta și nici nu ne oferise un context priel­nic.

ADVERTISEMENT

Dar eu cred că lucrurile se vor schimba în bine, încet (uneori simți că mult prea în­cet). Iar viitoarele generații se vor simți mai protejate și mai corect înțelese.”, spunea Dana Rogoz pentru VIVA, în 2019.

Ce planuri are Dana Rogoz pentru toamnă

În cadrul unui interviu recent, Dana Rogoz a vorbit despre planurile pe care le are pentru toamnă.

Vedeta lucrează la un proiect foarte important pentru ea, și anume un scurtmetraj pe care l-a scris și l-a regizat în această vară. Mai mult, actrița a fost invitată într-un juriu internațional de la un festival.

“Un proiect foarte important pentru mine, început în vara aceasta, este scurtmetrajul pe care l-am scris și l-am regizat, sunt acum în etapa de post producție, montaj, colorizare, sunet. Asta îmi propun în această toamnă. 

Și mai sunt invitată într-un juriu internațional, încă nu pot să spun la ce festival, însă voi pleca în curând în străinătate unde voi juriza.”, a declarat Dana Rogoz pentru ciao.ro.

Dana Rogoz și soțul ei se ocupă de reconsolidarea casei achiziționate la Viscri. Din fericire, cei doi se înțeleg deja foarte bine cu oamenii de acolo, care îi ajută.

ADVERTISEMENT
Tags: