Life

Dana Rogoz, amintiri din perioada Abracadabra: ”Nu pot să vă descriu durerea pe care am simțit-o”

Dana Rogoz retrăiește și acum melancolia și perioada trăită în vremea emisiunii Abracadabra, deși au trecut mai bine de 30 de ani. Vedeta are o durere în suflet legat de foștii colegi.
13.01.2022 | 13:37
Dana Rogoz amintiri din perioada Abracadabra Nu pot sa va descriu durerea pe care am simtito
Dana Rogoz, dezvăluiri despre Abracadabra. Ce amintiri are actrița din perioada respectivă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Amintirile din perioada Abracadabra au mare legătură cu copiii alături de care îndrăgita actriță a lucrat și pe care-i vedea, alături de Marian Râlea, ca pe familia sa, de aceea ruptura trupei a lăsat un gol în sufletul ei.

Vedeta și-a adus aminte de vremea în care eroii de la televizor dădeau viață celor din cărțile de povești. Show-ul a fost difuzat la TVR 1, în perioada 10 martie 1991-1995. Ulterior, emisiunea s-a mutat la Pro TV, unde a apărut pe post până în 2001.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz este o actriță foarte apreciată și nu uită perioda în care toată lumea o recunoștea drept Abramburica. Emisiunea a fost o rampă de lansare pentru blondină.

Dana Rogoz, dezvăluiri despre Abracadabra. Ce amintiri are actrița din perioada respectivă

„Azi am văzut «Harry Potter 20th Anniversary» și m-a emoționat îngrozitor de tare, dintr-o perspectivă personală și greu de înțeles din afară. Când a apărut primul film Harry Potter tocmai terminasem filmările pentru Abracadabra.

ADVERTISEMENT

Țin minte că unul dintre adulții care lucrau pentru emisiunea noastră mi-a povestit că a văzut filmul și că are un casting impecabil, că cei 3 copii sunt perfect aleși și că e o bucurie să îi privești pe ecran. Am fost chiar puțin geloasă. Adică cum?

Cum sunt ei așa perfecți? Cum ar putea fi mai perfecți decât eram noi, copiii Abracadabra?! În mintea mea imatură încă, nu vedeam mari diferențe între ce trăiau copiii pe platourile de la Hollywood și ce trăim noi, în Buftea.

ADVERTISEMENT

Într-un fel, relațiile dintre ei – copiii crescuți pe platouri, jocurile din spatele camerelor, emoțiile, maturizarea, șușotelile, iubirea… cred că în esență au fost foarte apropiate de ce am avut noi, Mica (Michaela Niculescu), Radu (Radu Bărbulescu), Ducu (Ion), Andreea (Caranda, producătoarea emisiunii „Vorbește lumea, de la Pro Tv), Abramburici și Abramburica.

Nu pot să vă descriu durerea pe care am simțit-o când am aflat că emisiunea se încheie. Nu credeam că magia poate avea un final. Îmi imaginam că îmi voi aduce copiii la Abracadabra, că vor trece prin aceeași «școală» a Magicianului, care nu avea cum să îmbătrânească vreodată! Doar e magician! Țin minte că eram devastată, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz, despre relația cu foștii colegi din Abracadabra

Renumita actriță continuă să se gândească la perioada în care făcea parte din trupa Abracadabra, care o vreme foarte lungă i-a ținut loc de familie. Marian Râlea este actorul care i-a unit pe toți copiii.

Frumoasa vedetă are o legătură specială și unică cu foștii colegi, chiar dacă nu păstrează legătura foarte des. Cu toate acestea Dana Rogoz a ținut să le mulțumească celor cu care a lucrat în copilărie.

„Plângeam la telefon, vorbind cu Marian. Nu vedeam cum ar putea continua totul. Știam puține lucruri despre mine, în afară de cele care mă legau de Abramburica și emisiune. Erau familia mea și dintr-odată urma să trăim separat, fiecare pe drumul lui.

De aceea când i-am văzut azi pe cei 3 actori cum plângeau la ultima lor secvență, ah, au atins ceva foarte puternic în mine. Nu am păstrat legătură cu toți, dar știu sigur că dacă mă întâlnesc, accidental, cu unul dintre colegii mei de la Abracadabra, simt că între noi există o legătură unică.

Noi am crescut împreună. Mi-e foarte dor de Mica acum… (n.r – Michaela Niculescu și-a pierdut viața în 2013). Dar celorlalți aș vrea să le transmit că le mulțumesc pentru tot și că îi iubesc”, a completat actrița.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Kylian Mbappe, la masă cu cel mai bogat om al lumii! Emirul Qatarului...
Kylian Mbappe, la masă cu cel mai bogat om al lumii! Emirul Qatarului s-a dus la francez și i-a spus două cuvinte
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Şofer din Sibiu, pozitiv la 4 droguri cu aparatul DrugTest, nevinovat. Rezultatele analizelor...
Şofer din Sibiu, pozitiv la 4 droguri cu aparatul DrugTest, nevinovat. Rezultatele analizelor de laborator au ieşit negative. "Lumea mă făcea drogat"
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de...
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de țuică de 40 de grade. Experiment inedit cu etilotestul VIDEO
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Imaginile care demonstrează totul. Jador a fugit de la Survivor All Stars. Pro...
Imaginile care demonstrează totul. Jador a fugit de la Survivor All Stars. Pro TV vrea să ia măsuri radicale
Andreea Bălan și Victor Cornea, mari probleme. Relația atârnă de un fir de...
Andreea Bălan și Victor Cornea, mari probleme. Relația atârnă de un fir de ață
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă...
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă se dă înainte de vacanţa de vară
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la...
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la NATO
Zodiile care au cununiile legate. Ce trebuie să facă, pentru a-și găsi sufletul...
Zodiile care au cununiile legate. Ce trebuie să facă, pentru a-și găsi sufletul pereche