Life

Dana Rogoz, decizie radicală legat de fiica sa, Lia. Ce hotărâre a luat actrița 

Dana Rogoz anunța în urmă cu aproximativ o lună că și-a înscris fiica la creșă, dar acum a luat o nouă hotărâre în această privință.
11.10.2021 | 15:58
Dana Rogoz decizie radicala legat de fiica sa Lia Ce hotarare a luat actrita
ADVERTISEMENT

Actrița le-a dezvăluit fanilor decizia radicală luată în urmă cu puțin timp în legătură cu Lia, asta după ce s-a consultat cu soțul ei, Radu Dragomir.

Dana Rogoz a anunțat că în perioada următoare își dorește să stea mai mult pe acasă, dovadă că a retras-o pe fiica de la creșă la numai o lună de când a intrat în colectivitate.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește motivul vedetei, acesta este chiar situația pandemică cu care ne confruntăm de ceva vreme și care aduce pe zi ce trece tot mai multe cazuri.

Dana Rogoz și-a retras fiica de la creșă după numai o lună. Care este motivul actriței

Dana Rogoz încearcă pe cât posibil să limiteze deplasările și interacțiunile, în ciuda faptului că în continuare va avea proiecte și va munci. În plus, blondina este și vaccinată pentru virusul din China.

ADVERTISEMENT

„Ok, schimbare de plan. Am hotărât împreună cu Radu să nu o mai ducem pe Lia la creșă o perioadă, până nu trece nebunia. Vom stă acasă cu rândul, vedem noi cum o scoatem la capăt.

Sigur, nu înseamnă că gata, ne-am ferit de orice pericol, dar măcar să mai reducem din riscuri.

ADVERTISEMENT

Suntem vaccinați, dar în ultima perioada am preferat să comandăm mâncare acasă, decât să ne oprim la câte un restaurant.

Nu pot renunta la job-ul meu, la multe dintre activitățile deja începute, dar totuși încerc să reduc cât pot interacțiunile și deplasările care nu sunt fix în momentul asta necesare”, a scris vedeta pe Facebook și Instagram.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, frumoasa actriță a ținut să menționeze faptul că decizia sa nu are rolul de a influența oamenii care o urmăresc pe social media.

Dana Rogoz, gata de activitățile în mediul online

Concret, Dana Rogoz nu mai dorește să se streseze la orice mic simptom pe care-l are fiica sa, Lia, atunci când merge în colectivitate. Totodată, actrița e gata de cursurile și activitățile în mediul online.

„Mesajul asta nu e menit să influențeze pe nimeni în nicio direcție, dar vă zic sincer că nu mai suport să mă stresez la fiecare muc al Liei. E un moment greu pentru toată lumea, vaccinat sau nevaccinat fiind.

Așa că, închid IG, și iar mă conectez pe Zoom, pentru un meeting pe care mi-ar fi plăcut în alte vremuri să îl am față-n față, la o cafea.

Dar măcar să trecem de această criză, să se mai relaxeze presiunea pe spitale”, și-a completat vedeta mesajul de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT