Life

Dana Rogoz, dezvăluiri despre Radu Dragomir după 18 ani de relație: ”Funcționăm ca un tot”

Dana Rogoz (36 de ani) și Radu Dragomir formează un cuplu de aproximativ 18 ani, frumoasa actriță având numai cuvinte de laudă pentru partenerul de viață.
24.01.2022 | 12:08
Dana Rogoz dezvaluiri despre Radu Dragomir dupa 18 ani de relatie Functionam ca un tot
Dana Rogoz, mărturie sinceră despre soțul ei. Cum se înțelege cu Radu Dragomir după 18 ani de relație. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a făcut câteva dezvăluiri sincere despre soțul ei, pe care l-a cunoscut în jurul vârstei de 16 ani, în perioada în care juca în serialul „La bloc”. Povestea lor de dragoste a început doi ani mai târziu.

Frumoasa blondină nu se vede fără partenerul de viață, Radu Dragomir. Cei doi formează o familie unită și solidă și în plus, lucrează foarte bine și în plan profesionl.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz și cunoscutul regizor de film sunt pe aceeași lungime de undă. De asemenea, actrița și soțul ei au aspirații similare și au grijă să le facă pe toate împreună.

Dana Rogoz, mărturie sinceră despre soțul ei. Cum se înțelege cu Radu Dragomir după 18 ani de relație

„Radu este…nu-l văd separat de mine ca nimic așa, e un fel de…nu numai partener, cel mai bun prieten. E omul cu care am evoluat, gândim la fel, sunt lucruri pe care nu le mai putem explica în cuvinte.

ADVERTISEMENT

El e acolo, eu sunt acolo pentru el. Cel puțin în momentul ăsta funcționăm ca un tot. Avem proiectele noastre împreună, avem aspirații împreună.

Avem griji împreună, avem totul împreună… Suntem efectivi cuplați, lipiți în cele mai mici rosturi. Așa suntem împreună.

ADVERTISEMENT

Atunci chiar vorbeam despre suflete pereche. Noi nu suntem o topilogie anume, eram conștientă de ce trăiesc și alegerile pe care le fac”, a dezvăluit Dana Rogoz în podcast-ul lui Cătălin Măruță. 

Dana Rogoz și Radu Dragomir, o familie unită. Cum se descurcă regizorul cu copiii

De asemenea, actrița a vorbit și despre rolul pe care-l are Radu Dragomir în familie și pe care îl vede ca un tată responsabil pentru copii: Vlad și Lia. Regizorul mai are un băiat dintr-o relație anterioară, Barbu.

ADVERTISEMENT

Radu Dragomir este un tată care se descurcă perfect, în ciuda diferenței de vârstă dintre el și vedetă. Dana Rogoz este mai mică cu 18 ani decât soțul ei.

În momentul în care s-au cunoscut regizorul era însurat. În același timp vedeta era într-o relație sentimentală cu o băiat mai mare cu 3 ani pe care l-a cunoscut în liceu.

„Am fost educată să aleg din dragoste omul de lângă mine. E un tată extrem de dedicat, de iubitor, de preocupat, e foarte prezent. E ireproșabil, sincer, ca tată.

El știe asta despre el, el face tot ce poate, el nu are, de exemplu, ca mamă. De multe ori mă simt vinovată de anumite lucruri, el niciodată nu se simte vinovat.

El, chiar dacă știe că nu e perfect, el știe că face tot ce poate”, a mai spus Dana Rogoz în același interviu de pe Youtube.

ADVERTISEMENT