Life

Dana Rogoz, imagini cu noua locuință. Actrița și-a cumpărat o casă într-un loc de suflet

14.07.2020 | 10:01
Dana Rogoz imagini cu noua locuinta Actrita sia cumparat o casa intrun loc de suflet
ADVERTISEMENT

Dana Rogoz își dorea de foarte mulți ani să-și achiziționeze o locuință undeva la țară, iar zilele trecute dorința i s-a îndeplinit. Îndrăgita actriță și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, sunt de scurt timp proprietarii unei case într-un loc de suflet, departe de agitația din Capitală.

Frumoasa blondină a mărturisit în mediul online că și-a luat o casă tradițională în Viscri, județul Brașov, loc preferat de multe vedete din showbiz-ul românesc. Dana Rogoz și-a văzut visul împlinit chiar cu ocazia sărbătoririi a 8 ani de la cununia civilă cu soțul ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta se află deja la locuința de vară unde a plecat cu rulota alături de întreaga familie. Abramburica a postat pe rețelele de socializare și primele imagini cu casa declarând că este mult de lucru la ea pentru că are nevoie să fie reconsolidată.

Actrița Dana Rogoz și-a cumpărat casă în Viscri. Cum arată locuința

„Aceasta e căsuța noastră, pe care am cumpărat-o de curând. Ne doream de mult timp facem o astfel de investiție. Ani de zile am căutat prin satele din Transilvania o căsuță pentru noi. Și cred pandemia, cu toată perioada de lockdown, ne-a încurajat și mai tare facem acest pas.

ADVERTISEMENT

După cum vedeți, e foarte mult de lucru la ea. Trebuie consolidată, trebuie restaurată, așa aștept ca renovarea dureze câțiva ani. Dar momentan ne e foarte bine și stând în rulota în curtea ei, făcându-ne planuri de cum va fi, într-o zi.

În a 194 a zi din an am făcut o lungă plimbare prin sat – eu cu Lia în cărucior, Radu cu Vlad în biciroaba – ne cunoaștem mai bine vecinii”, a scris frumoasa actriță pe pagina de Instagram unde a publicat și imagini cu casa din Viscri.

ADVERTISEMENT

Vedeta, încântată de noua locuință. Ce planuri are pentru casa din Viscri

Actrița din celebrul serial „La Bloc” este extrem de încântată de noua casă din Viscri, în ciuda faptului că este foarte mult de lucru la ea. Dana Rogoz este conștientă că reconsolidarea și renovarea acesteia va dura ani buni, însă deja face planuri legat de cum va arăta.

Până atunci, însă, frumoasa blondină a povestit în mediul online cum își ocupă timpul de când a ajuns în acest colț de rai. Cunoscuta actriță le-a spus fanilor cum arată acest „nou început”, precizând că deja s-a împrietenit cu vecinii.

ADVERTISEMENT

„E foarte frumos acest nou început. Cumpărăm pâine caldă de la casa de lângă biserică, legume și fructe de la dubițele care trec zilnic prin sat și care își anunță marfa prin difuzoare, aflăm de la vecini povestea casei noastre și poveștile lor de viață.

Dormim în continuare în rulotă spre mirarea multora de aici, ne împrietenim cu câinii satului, pe care Vlad îi hrănește cu tot ce găsește prin frigiderul nostru, ne sună toți prietenii de la București și ne facem planuri de cum vom petrece verile împreună la Viscri”, a scris la o altă postare Dana Rogoz. 

ADVERTISEMENT