Life

Dana Rogoz, în costum de baie. Cum arată la 2 luni de când a născut – Foto

08.07.2020 | 14:35
Dana Rogoz in costum de baie Cum arata la 2 luni de cand a nascut  Foto
Imagini de senzație cu Dana Rogoz în costum de baie. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dana Rogoz a devenit pentru a doua oară mamă în luna mai. Ea a adus pe lume o fetiță de nota 10. Vedeta s-a fotografiat, recent, în costum de baie.

Actrița s-a recuperat după naștere, deși au trecut doar 2 luni de când a născut.

Mândră de felul în care arată, vedeta  postat imaginile de la plajă pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz, în costum de baie, după ce a născut

Actrița este fără doar și poate o norocoasă, căci arată demențial în costum de baie la doar două luni după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Dana Rogoz nu s-a îngrășat foarte mult în timpul celor 9 luni de sarcină, iar în scurt timp a reușit să elimine surplusul de grăsime.

În plină pandemie cu noul coronavirus, chiar pe 20 mai, Dana Rogoz a născut o fetiță pe nume Lia Elena Dragomir. Ea a fost testată pentru COVID-19 înainte să nască, la indicațiile medicilor.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

185/366 Sedinta foto pe terasa casei, acum. Mai facem o poza, mai oprim pentru a legana bebelusa… vedeti voi curand rezultatul pe blog 😉 Later edit: cel mai dragut moment al zilei a fost cina, pe aceeasi terasa, doar ca la lumina lumanarii.

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on

Dana Rogoz mai are un băiețel, pe Vlad, care are 5 ani. Vedeta are o relație foarte bună cu fiul ei și se declară foarte fericită alături de Radu Dragomir, care i-a devenit soț în 2012.

Regizorul era căsătorit când a cunoscut-o pe Dana Rogoz și a renunțat familia pe care o avea pentru a fi cu tânăra actriță. La vremea respectivă, fosta soție a răbufnit, mai ales că din mariajul lor a rezultat un băiețel pe nume Barbu.

ADVERTISEMENT

” Mă costă foarte mult să mă redresez, să mă țin pe picioare, să mă descurc altfel decât prevedeam că mă voi descurca în restul vieții mele. E destinul lui de acum încolo, e un om care și-a părasit familia pentru o extraopțiune.

E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânară. Cred că m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului.”, a declarat Ozana Oancea, prima soție a lui Radu Dragomir, tot actriță de meserie, la scurt timp după divorț.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz este cunoscută pentru rolul din Abramburica, serial difuzat de către TVR. Ea a devenit actriță și a jucat în mai multe scene de teatru, dar și în serialul State de România, de la Pro TV, dar și în serialul Îngerașii, de la fostul post TV Acasă.

ADVERTISEMENT
Tags: