Life

Dana Rogoz, mesaj pentru cei care îi reproșează că e prea slabă: ”Pe toate le-am auzit”

Dana Rogoz este una dintre vedetele care spune lucrurilor pe nume. Îndrăgita actriță nu s-a mai putut abține și a transmis un mesaj pentru cei care o critică că este prea slabă.
27.05.2022 | 10:44
Dana Rogoz mesaj pentru cei care ii reproseaza ca e prea slaba Pe toate leam auzit
Dana Rogoz, criticată pentru că e slabă. Cum le-a răspuns îndrăgita actriță internauților. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a recunoscut că în urmă cu câțiva ani era complexată, însă de ceva timp nu se mai ascunde și poartă cu foarte mare încredere costum de baie. Artista este extrem de mulțumită de silueta pe care o are.

Dana Rogoz, criticată pentru că e slabă. Cum le-a răspuns îndrăgita actriță internauților

Dana Rogoz are un mesaj pentru cei care îi reproșează că e prea slabă, că i se văd coastele sau că ar fi anorexică. Frumoasa șatenă susține că în adolescență se compara cu modelele pe care le vedea în reviste, dar acum nu mai face asta.

ADVERTISEMENT

„Ești anorexică? Ți se văd coastele. Ești prea slabă. Mai mănâncă și tu ceva. Pe toate le-am auzit, dar odată cu trecerea anilor am început să mă simt din ce în ce mai bine în pielea mea.

Și e pur și simplu o chestiune de cum m-am setat. În adolescență mă comparam continuu cu modelele din revistă și ba nu-mi plăceau picioarele mele, ba mi se părea că am șoldurile prea late, genunchii ciudați, gambe prea mari, sânii prea mici…”, a scris actrița pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz, sigură pe silueta și formele sale

În aceeași notă, Dana Rogoz a mai subliniat că în momentul de față este foarte relaxată când oamenii o criticită pentru felul în care arată. Vedeta a înțeles că sănătatea fizică și psihică trebuie să fie pe primul loc.

„Atunci îmi era rușine să port șort, ca nu cumva să mă așez la un moment dat picior peste picior și să mi se vadă punctele de celulită. Deși aveam evident un tonus mult mai bun, al vârstei.

ADVERTISEMENT

Acum râd relaxată, pentru că am înțeles că cel mai important e să fim sănătoase la trup și la minte. În rest, fiecare decide pentru el care e forma corpului în care se simte bine. Corect?”, a mai adăugat vedeta în social media.