Life

Dana Rogoz, mesaj pentru Olivia Steer după ce soția lui Andi Moisescu a spus că refuză să meargă la medic

Olivia Steer a declanșat din nou discuții în mediul online. Aceasta a spus că nu vrea să-și facă mamografie sau test Papanicolau. Dana Rogoz i-a dat replica.
23.09.2021 | 17:10
Dana Rogoz mesaj pentru Olivia Steer dupa ce sotia lui Andi Moisescu a spus ca refuza sa mearga la medic
ADVERTISEMENT

Un mesaj postat în urmă cu câteva zile de Olivia Steer în mediul online a declanșat o grămadă de discuții. Aceasta a scris că “vine acea perioadă din an în care nu își va face mamografie și nici test Papanicolau”, analize extrem de importante pentru sănătatea femeilor.

Dana Rogoz i-a dat replica acesteia printr-un mesaj, chiar dacă nu i-a menționat numele pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Aceasta a scris că va merge să-și facă toate analizele îndemnându-le pe femei să aibă grijă de sănătatea lor.

Dana Rogoz, mesaj pentru Olivia Steer după ce soția lui Andi Moisescu a spus că refuză să meargă la medic

Olivia Steer a creat din nou vâlvă în mediul online cu un mesaj postat în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT

“A venit din nou acea perioadă specială a anului, când iar nu îmi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundițe roz.
#de_14_ani #nici_mie_nu_mi_e_frica”, a scris pe pagina sa de socializare soția lui Andi Moisescu.

Reacțiile au apărut imediat, iar Olivia Steer a fost taxată. La câteva zile distanță, Dana Rogoz a postat și ea un mesaj despre acest subiect. A evitat însă să menționeze numele soției prezentatorului.

ADVERTISEMENT

“A venit din nou acea perioadă specială a anului când iar merg la doctor, când îmi fac test Papanicolau și consult al sânilor, când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția.

Sunt atât de multe femei în România care pierd lupta cu cancerul doar pentru că ajung prea târziu la medic. Vă rog din suflet, aveți grijă de voi și de femeile din viața voastră”, a scris Dana Rogoz.

ADVERTISEMENT

Răspunsul Oliviei Steer pentru cei care au criticat-o

Bruneta le-a răspuns celor care au criticat-o. Aceasta a postat un alt mesaj în care a spus că ea nu a îndemnat pe nimeni să-i urmeze exemplul.

“Se rostogolește iar, în spațiul public, o nouă minciună, cum că aș îndemna femeile să nu își facă analize și controale anuale, bazând-se pe un text postat de mine, zilele trecute. Orice om cu mintea întreagă și o dâră de logică poate constata citindu-l că n-am afirmat nicio secundă așa ceva, nici n-am sugerat în vreun fel nimănui să facă sau să nu facă un test sau o radiografie.

Postarea spune negru pe alb despre alegerile mele personale, când vine vorba despre niște analize medicale, asupra cărora m-am documentat mult și bine, până să zic “pas!”. Ce fac eu se numește refuz informat, aflat în aceeași barcă a eticii medicale cu acordul informat, conform Legii 95/2006″, a scris Olivia Steer.

ADVERTISEMENT
Tags: