Life

Dana Rogoz, momente emoționante cu copiii ei. Cum i-a fotografiat pe Lia și pe Vlad în vacanță

Dana Rogoz a postat o imagine emoționantă cu copiii ei, din vacanța din Bali. Actrița i-a surprins într-o ipostază care a topit inimile fanilor de pe rețelele de socializare.
08.08.2022 | 16:13
Dana Rogoz momente emotionante cu copiii ei Cum ia fotografiat pe Lia si pe Vlad  in vacanta
Dana Rogoz, imagine emoționantă cu copiii ei. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Rogoz i-a cucerit pe fanii săi de curând, cu o postare pe rețelele de socializare. Actrița a publicat o fotografie cu cei doi copii ai săi, Lia și Vlad, într-o ipostază care a stârnit emoție.

Dana Rogoz, imagine emoționantă cu Lia și Vlad, copiii ei. Cum i-a surprins pe cei doi frați

În imagine, Lia și Vlad se îmbrățișau puternic, exact ca doi frați care se iubesc enorm. Peste 6 mii de aprecieri a primit postarea, din partea internauților. Nu au lipsit nici cuvintele Danei Rogoz, care și-a exprimat dragostea nemărginită față de copiii ei.

ADVERTISEMENT

”Nu mai pot de dragul lor. Sunt momente, ca acesta, in care stau imbratisati si simt ca parca imi strang mie amandoi sufletul si ca daca mai dureaza mult senzatia voi lesina.
Aici eram la templul Goa Gajah, pe care l-am vizitat ieri dimineata.

Apoi am mers catre cascada Tibumana, cu nenumaratele ei trepte. Ne-am oprit sa bem un suc la un warung de langa terasele de orez, aflate chiar la intrarea catre cascada, unde iar m-am minunat de cat de frumoasa e insula. Urmeaza fotografii din toate aceste locuri”, a scris Dana Rogoz pe facebook.

ADVERTISEMENT

Cum au reacționat fanii la postarea Danei Rogoz

Nu au întârziat să apară și reacțiile urmăritorilor vedetei. Mulțimi de oameni au lăsat valuri de comentarii de apreciere.

”Ce frumosi sunt! Dar ce bine seamana cu tine! Initial mi-a tresarit inima pt ca crezit ca esti tu cand erai mica/Ce poză tablou!  /Minunăție de copii. Sunteți niște părinți minunați”, sunt o parte dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

Fotografia cu Lia și Vlad este din Bali, destinație exotică unde Dana Rogoz se află de câteva zile alături de fetița, băiețelul și soțul său. Cu toții se bucură de locațiile aparte, existente în insula indoneziană.

Într-o altă postare, Dana Rogoz a dezvăluit că fiul său, Vlad, adoră să se îmbrace în stil asiatic, cu haine achiziționate din magazine locale. Vlad este atât de pasionat de astfel de articole vestimentare, încât refuză să le dea altora, a mai spus mama lui.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Cei mai mulți o știu din serialul ”La Bloc” sau de pe vremea când făcea parte din emisiunea ”Abracadabra”. De mai mult timp, și-a deschis un blog, în care povestește despre viața ei.

Dana Rogoz este căsătorită din 2012 cu Radu Dragomir. Acesta este coleg de breaslă cu vedeta, fiind la bază regizor. De asemenea, Dana Rogoz a reușit să ajungă la inimile publicului și prin călătoriile sale cu rulota, cu întreaga familie.

Puțină lume știe faptul că Dana Rogoz este și mamă vitregă. Mai exact, pentru băiatul soțului ei, dintr-o căsătorie anterioară. Barbu are 20 de ani și locuiește în Elveția.

ADVERTISEMENT