Life

Dana Rogoz, detalii neașteptate. Actrița a vorbit despre momentele grele din viața sa

Dana Rogoz este o femeie puternică care reușește să treacă peste clipele dificile cu fruntea sus. Actrița a dezvăluit cum face față acestor situații.
21.03.2022 | 23:40
Dana Rogoz detalii neasteptate Actrita a vorbit despre momentele grele din viata sa
Dana Rogoz, o femeie puternică. Cum trece actrița despre suferință și momente dificile. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a oferit detalii neașteptate despre momentele grele prin care a trecut de-a lungul vieții, unul dintre acestea fiind pierderea tatălui. Bărbatul a aflat că are leucemie, iar la o săptămână de la aflarea diagnosticului a plecat dintre noi.

Dana Rogoz, o femeie puternică. Cum trece actrița despre suferință și momente dificile

Dana Rogoz a avut de traversat momente grele legat de pierderea suferită, mai ales că după divorțul părinților o perioadă destul de lungă s-a îndepărtat de figura paternă. Actrița avea să reia legătura cu părintele său după vârsta de 18 ani.

ADVERTISEMENT

Foarte rar ajung să spun nu se poate! Sunt un om cu multă inițiativă și foarte muncitor. În momentul în care îmi propun ceva sunt determinată să o fac. Nu sunt un om leneș, urăsc lenea.

Sunt om care a tras întotdeauna, nu am așteptat să-mi cadă din cer și m-am și lovit în jurul meu de nu se poate, de oameni care încercau să oprească lucrurile, dar mai mult m-au ambiționat.

ADVERTISEMENT

Situațiile dramatice sunt cele legate de sănătate, de pierderea celor dragi (n.r. Dana Rogoz și-a pierdut tatăl în 2014). În momentele acelea trebuie, pur și simplu, să-ți trăiești suferinta și să accepți că lucrurile astea se întâmplă. Nu e ok nici să te minți, nici să cauți un bine în lucrurile astea, uneori lucurile sunt, pur și simplu, rele.

Îți trăiești suferinta și după aceea mergi mai departe, ajutată de oamenii care contează în viața ta. În minte am familia, ei m-au ajutat mereu să trec peste lucrurile acestea complicate”, a mărturisit vedeta într-un interviu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Tatăl artistei a apucat să-și ia rămas de la copii pentru că i-a chemat pe toți la spital. Vedeta își amintește și acum ultimele cuvinte rostite de regretatul său tată, care i-a spus că oamenii nu dispar de tot dacă se vorbește de ei mai departe.