Life

Dana Rogoz, pesimistă în privința unei vacanțe peste hotare: ”Mi-e dor de călătorii”

06.10.2020 | 15:21
Dana Rogoz pesimista in privinta unei vacante peste hotare Mie dor de calatorii
ADVERTISEMENT

Dana Rogoz iubește să călătorească și să descopere locuri interesante din această lume. Actrița din serialul „La Bloc” pleacă adesea în străinătate, însă în ultima perioadă a încercat să stea mai mult pe lângă casă, plecând în scurte vacanțe prin România.

Frumoasa vedetă simte lipsa ieșirile și călătoriile în străinătate, în ciuda faptului că a plecat în plimbări prin Viscri, acolo unde și-a luat o casă de vacanță, dar și prin alte regiuni din țară. Cu toate acestea este pesimistă în privința unei călătorii în afara hotarelor țării.

ADVERTISEMENT

Ambramburica a făcut recent o comparație între călătoriile pe care le-a realizat în perioada în care fiul ei, Vlad, era mic, în raport cu perioada aceasta când fiica sa, Lia, este bebeluș. Dana Rogoz a luat în calcul în acest sens și pandemia de coronavirus.

Dana Rogoz, cu gândul la vacanțele în străinătate. Nu crede că vor avea loc curând

Dana Rogoz a mărturisit că prima vacanță pe care a avut-o împreună cu băiatul ei a fost la numai 7 săptămâni, în timp ce fiica sa, care în momentul de față are aproximativ 5 luni, nu a ajuns mai departe de Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Artista crede cu tărie că sfârșitul lunii octombrie va aduce un număr record de îmbolnăviri cu COVID-19. Acesta este motivul pentru care actrița a amânat orice vacanță în străinătate, chiar dacă unii dintre prietenii săi apropiați și-au rezervat deja biletele.

„Deja fac diferențe între copii – cu Vlad am călătorit de la 7 săptămâni în afara țării, iar Lia a ajuns cel mai departe până la Cluj. Mi-e foarte dor de călătorii și nu le văd în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Chiar ieri am auzit-o pe mama unui băiețel, coleg cu Vlad, că și-au cumpărat bilete de avion pentru Viena, sfârșit de octombrie.

Eu sunt mai pesimistă din acest punct de vedere și cred că sfârșitul lunii va aduce cifre și mai proaste.

ADVERTISEMENT

Așadar, mai tare cred într-un afiș pe care l-am văzut tot ieri, întâmplător, pe geamul unei agenții turistice: «Hai să o facem lată! Revelion în Tg. Mureș!»”, a scris Dana Rogoz în mediul online, în dreptul unor imagini din vacanță în care apare alături de băiețelul ei.

ADVERTISEMENT