Life

Dana Rogoz, probleme cu băiețelul în călătoria spre Bali! Ce a pățit micuțul: ”A început să aibă frisoane”

Dana Rogoz a avut probleme cu băiețelul ei, Vlad, căruia i s-a făcut rău în Doha, unde au făcut o escală spre destinație, spre Bali. Micuțul a avut nevoie de îngrijire și a fost dus la clinică.
30.07.2022 | 17:29
Dana Rogoz probleme cu baietelul in calatoria spre Bali Ce a patit micutul A inceput sa aiba frisoane
Dana Rogoz a avut probleme cu băiețelul ei. Sursa foto: arhiva persobală.
ADVERTISEMENT

Dana Rogoz și soțul ei Radu Dragomir se află într-o vacanță de vis în Bali. Cei doi soți nu au plecat singuri, ci au fost însoțiți de cei doi copii ai lor. Băiețelului lor i s-a făcut rău, iar acesta a avut nevoie de îngrijire și a fost dus la clinica din incinta aeroportului din Doha, unde au schimbat avionul. Vedeta a împărtășit și internauților despre această experiență și problemele cu fiul ei, Vlad.

Dana Rogoz, probleme cu băiețelul ei: ”A început să aibă frisoane”

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir și-au dorit o vacanță frumoasă, într-un loc exotic. Toate bune și frumoase. Împreună cu cei doi copii ai lor, vedeta și soțul ei au plecat în Bali.

ADVERTISEMENT

Drumul spre destinație a fost greu, ei având probleme cu băiețelul lor, Vlad. Despre acest episod, actrița a povestit pe contul personal de Facebook. Pe parcursul călătoriei, micuțului i s-a făcut efectiv, rău, mai exact la locul de joacă din Doha, unde au schimbat avionul. Băiețelul era palid, avea frisoane și îi venea să vomite.

„Am ajuns în paradis! Trebuie să vă recunosc că drumul nu a fost tocmai ușor. Și nu pentru că au fost multe ore de zbor, pentru că au fost copiii agitati sau pentru că am avut 2 escale sau alte motive la care te gândești înainte de a începe o calatorie cu familia. Nu, copiii au fost chiar foarte înțelegători și cooperanți, pentru un drum de aproape 29 h, cu tot cu întârizerea ultimului avion intern.

ADVERTISEMENT

În timpul zborului Vlad s-a uitat la televizor si a dormit, Lia s-a jucat cu noi și a dormit si ea mare parte din traseu, în bratele noastre. Problema a fost că în escală în aeroport în Doha, fix după ce a alergat pe tobogane cu Lia la unul dintre locurile de joacă, lui Vlad i s-a făcut brusc rău.

A început să aibă frisoane, să spună că îi vine să vomite, se făcuse foarte palid… așa că fuga cu el la clinica din aeroport să îl vadă un medic. L-a consultat, i-a dat un antivomitiv, un antitermic și ne-a lăsat să plecăm mai departe de îndată ce febra a început să scadă”, a scris vedeta pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz: ”Medicul companiei Qatar a trebuit să dea și el ok-ul pentru zbor”

Dana Rogoz și soțul ei au crezut că vor pierde avionul cu destinația Jakarta. Ei nu au putut merge mai departe până ce medicul nu le-a spus că Vlad este bine. Când au ajuns la destinație și au văzut în ce loc frumos s-au cazat ei, actrița a mărturisit că îi venea să plângă.

”Dar am avut mai multe momente în care am crezut cu toții că vom pierde conexiunea către Jakarta. Unul dintre ele fiind după ce ieșisem deja din clinică, iar medicul companiei Qatar a trebuit să dea și el ok-ul pentru zbor, în ultimul moment, pe baza raportului primit de la medicul aeroportului.

ADVERTISEMENT

Pe Radu care rămăsese cu Lia dormind în cărut în fața porții îl întrebau deja dacă ar fi de acord să continue călătoria fără noi… În fine, am ajuns cu toții în Bali si, după toate peripețiile, când am intrat și am văzut această frumusețe de casă, pe care am închiriat-o prin airbnb, mai că îmi venea să plâng de fericire”, a scris Dana Rogoz pe Facebook.

Dana Rogoz este căsătorită cu Radu Dragomir de 10 ani

Actrița Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir au sărbătorit recent 10 ani de când au devenit oficial soț și soție. În realitate, cei doi soți sunt împreună de 18 ani. Când au început relația, Dana avea doar 19 ani, iar soțul ei 37 de ani, astfel că s-au confruntat cu numeroase critici, cele maimulte unele dintre ele venind chiar din partea apropiaților. Ceid oi au depășit aceste probleme și au arătat că fac o echipă bună.

ADVERTISEMENT
Tags: