Life

Dana Rogoz, probleme cu sarcina pe ultima sută de metri. Actrița este foarte speriată: „Nu vreau să ajung prea târziu”

19.05.2020 | 18:37
Dana Rogoz probleme cu sarcina pe ultima suta de metri Actrita este foarte speriata Nu vreau sa ajung prea tarziu
Dana Rogoz e pe ultima sută de metri cu sarcina. Sursa foto: danarogoz.com
ADVERTISEMENT

Dana Rogoz are probleme cu sarcina pe ultima sută de metri. Actrița a început să aibă contracții, însă nu e foarte decisă în legătură cu prezentarea la spital.

Dana Rogoz se teme pentru sănătatea ei. Mai are puțin și naște

Îi este teamă pentru sănătatea ei și a bebelușului, mai ales în această perioadă de pandemie, dar încearcă să își păstreze cât se poate de mult luciditatea.

ADVERTISEMENT

„În momentul acesta am contracții. Dar nu mă alarmez, pentru că sarcina aceasta am avut contracții de la 34 de săptămâni. De atunci mi-a coborât și burta. Așadar, încerc pe cât posibil să mă autoevaluez corect și să evit să merg degeaba până la spital, dar nu vreau nici să ajung prea târziu”, a scris Dana Rogoz

„Urmează marea întâlnire. Nu mă gândesc decât să fie sănătoasă. Trăiesc un vis acum”

„Bebelina e în prezentație pelviană, așadar se impune cezariană. Drept urmare, azi noapte stăteam cu cartea “La ce să te aștepți când ești însărcinată” în brațe, ca să mai verific o dată “semnele” travaliului”, a mai notat Dana pe blogul ei personal.

ADVERTISEMENT

„Urmează marea întâlnire. Cel mai spectaculos blind date. Nu mă gândesc decât să fie sănătoasă, să fie sănătoasă, să fie sănătoasă… și poate de aceea azi, în mașină cu Radu, am scăpat un: “Vai, ce frică îmi e!”.

Dar nu e numai frică, firește. E și imensă bucurie, e iubire, e instictul de mamă care știe, care simte că urmează să își nască puiul curând. Ce aventură minunată ne așteaptă! Trăiesc un vis acum. Un vis”, a mai scris Rogoz.

ADVERTISEMENT

Fosta actriță din serialul „La bloc”  nu este singura din distribuția serialului care trebuie să nască fix în perioada asta. Destinul a făcut ca și celelalte foste colege de platou, Laura Cosoi și Tily Niculae, să rămână însărcinate în aceeași perioadă ca ea.