Life

Dana Rogoz, surpriză de proporții din partea familiei: “Au început să țipe. I-a auzit toată strada”

21.05.2020 | 20:16
Dana Rogoz surpriza de proportii din partea familiei Au inceput sa tipe Ia auzit toata strada
ADVERTISEMENT

Dana Rogoz este în culmea fericirii. După ce a devenit mamă a doua oară, familia i-a mai făcut o bucurie și o surpriză de care a auzit toată strada. Soțul și băiatul au venit la geamul salonului în care este internată, ca să îi spună cât de mult o iubesc.

Dana Rogoz, surpriză din partea familiei

Bucurie fără margini pentru Dana Rogoz, care, pe 20 mai, a devenit mamă pentru a doua oară. Lia Elena Dragomir, o minunăție de fetiță, a făcut-o pe vedetă să verse lacrimi de fericire.

ADVERTISEMENT

Și pentru că încă se află în spital și nu poate primi vizitatori din pricina pandemiei de coronavirus, soțul și băiatul au venit într-o vizită surpriză, dar s-au făcut auziți în tot spitalul.

Dana Rogoz, familie, spital, copil, surpriză
Dana Rogoz, surpriză de proporții din partea familiei sursă foto: facebook

„Au venit băieții până în dreptul ferestrei salonului nostru de la spital, să ne trimită pupicuri și să ne spună de la distanță celor 4 etaje cât de mult ne iubesc.

ADVERTISEMENT
Pe Vlad sigur l-a auzit toată stradă strigând „te iubeeeeeesc, maamaaaa!!!”, a scris Dana Rogoz pe Facebook.

A fost testată pentru noul coronavirus

Pentru că urma să nască în plină pandemie de coronavirus, Dana Rogoz și-a făcut testul de COVID-19 pentru a se asigura că atât copilul, cât și ea sunt sănătoase și nu prezintă niciun pericol de infectare.

Dana Rogoz a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, chiar în plină pandemie de coronavirus. Actrița a avut emoții la naștere, însă totul a fost sub control. Ea și soțul ei, Radu, s-au pregătiti așa cum trebuie pentru marele moment din viața lor.
Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii. Pe Vlad și pe micuța nou născută, Lia Elena. Radu mai are un băiat din căsnicia anterioară, Barbu.
Tags: