Life

Dana Săvuică i-a pus la colț pe prezentatorii Vorbește Lumea, în direct: „Ești din Neanderthal?”

Dana Săvuică i-a luat la rost pe prezentatorii de la Vorbește lumea, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, în timpul emisiunii. Ce a nemulțumit-o pe vedetă?
25.01.2023 | 12:44
Dana Savuica ia pus la colt pe prezentatorii Vorbeste Lumea in direct Esti din Neanderthal
Dana Săvuică i-a pus la punct pe bărbații de la Vorbește lumea. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Dana Săvuica a fost primită cu tort de prezentatorii de la Vorbește lumea, dar ea i-a luat la rost pe Shurubel și pe Bogdan, în direct.

Dana Săvuică s-a luat de prezentatorii de la Vorbește lumea, în direct

Dana Săvuică a împlinit 53 de ani, astfel că Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu au primit-o în emisiunea Vorbește lumea cu tort. După ce și-a spus planurile pentru noul an, printre care cât mai mult călătorii exotice, a fost pusă în fața unor întrebări ce trebuiau să fie incomode pentru ea, dar s-au dovedit a fi invers.

ADVERTISEMENT

Astfel, după ce a fost întrebată cât de mult contează în înfățișarea unui bărbat barba, discuția a luat o întorsătură neașteptată, transformându-se în una în care i-a dojenit pe bărbații din platou.

„Asta e o întrebare la modul general sau ce-mi place mie? Nu pot să zic că-mi place foarte mult chestia aia de pe fața ta. Adică, mi se pare prea lățoasă, prea mare, prea multă. Trebuie să o tunzi”, a reacționat Dana Săvuică.

ADVERTISEMENT

După ce și-a spus părerea despre Shurubel, a urmat Bogdan Ciudoiu, care spera să scape, deoarece barba sa este ceva mai…scurtă.

„Și e valabil și pentru tine, vino încoace! Măi, băieți, eu nu înțeleg ce e cu chestiile astea. Deci, de ce toți băieții sunt trași la indigo exact cum sunt și gagicile acuma? Și voi aveți fix freza asta și sprâncenele astea.

ADVERTISEMENT

Glumesc, sunteți foarte frumoși. Dar de ce nu lași sprâncenele cu păr? Tu de ce ți-o tunzi așa și tu de ce ți-ai lăsat-o lățoasă? Ați auzit de nebărbieritul ăla de trei zile? E super sexy”, a revenit imediat Dana Săvuică.

Ca se scoată, Bogdan Ciudoiu a explicat că barba sa nu crește mai mult de atât, iar a lui Shurbel chiar e crescută în doar patru zile.

ADVERTISEMENT

„Dar ce, mă, ești din Neanderthal?”, a întrebat Dana Săvuică.

Ce-și dorește Dana Săvuică de la un bărbat: „Trebuie să-mi aduci flori!”

Dana Săvuică a fost curtată de-a lungul vieții de mulți bărbați, și chiar de Cătălin Botezatu, după cum ea a declarat. Iar de curând a publicat și prima poză cu actualul său iubit, un bărbat fără barbă, însă vedeta vrea „totul și nimic” de la partenerul de viață.

„Și știi ce mai îmi plăcea și voi nu mai faceți chestia asta? Genul ăla de Elvis Presley, cu perciunii aia…Ce-mi plăcea! Și păr pe piept!. Te epilezi tu! Eu nu înțeleg ce mâncați, ce nu mâncați!

Absolut totul și nimic, nici nu mai avem nevoie de voi! Trebuie să fiu răsfățată, trebuie să fiu iubită, trebuie să-mi aduci flori! Sincer, bărbatul să fie bărbat, cât mai poate să fie bărbat, că în ziua de azi nu ești nici bărbat, nici femeie”, a afirmat Dana Săvuică la Pro TV.

ADVERTISEMENT