Life

Dana Săvuică, în formă maximă la 52 de ani. Care este regula de la care nu se abate niciodată

Dana Săvuică are o siluetă de invidiat la vârsta de 52 de ani. Fostul manechin a dezvăluit care sunt regulile după care se ghidează și ce alimente evită pe cât posibil.
22.05.2022 | 12:56
Dana Savuica in forma maxima la 52 de ani Care este regula de la care nu se abate niciodata
Dana Săvuică, siluetă de invidiat la 52 de ani. Ce alimente evită blondina. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta este în formă maximă și vorbește fără niciun fel de perdea despre kilogramele pe care le are. Frumoasa blondină are în jur de 63 de kilograme, la o înălțime de 1,75 metri, fiind extrem de atentă la siluetă.

Dana Săvuică, siluetă de invidiat la 52 de ani. Ce alimente evită blondina

Dana Săvuică își menține formele de invidiat prin foarte multă mișcare și diverse terapii non-invazive. De asemenea, fostul model este foarte atentă și la alimentație, având grijă să consume alimente foarte sănătoase.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta are o regulă de la care nu se abate niciodată. Nu mănâncă nimic după ora 19:00, iar dacă i se face foame atunci bea apă. Sfatul acesta l-a primit în urmă cu ceva vreme de la un doctor și a ținut cont de el.

„Încerc să mănânc sănătos, adică să nu mănânc dulce, să nu mănânc paste. Eu știu teoretic ce trebuie să fac, mai puțin practic, dar mă străduiesc. Încerc să mănânc puțin și des, să nu mănânc după ora 7 seara.

ADVERTISEMENT

Puțin înseamnă că nu-mi încarc farfuria, 2-3 furculițe, 2-3 lingurițe. Un doctor mi-a spus că, de multe ori, ai senzația de foame, dar de fapt este senzația de sete.

Și dacă bei apă, atunci nu mai ai senzația de foame. Nu am știut chestia asta, așa că trebuie să beau din ce în ce mai multă apă”, a declarat Dana Săvuică într-un interviu pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Dana Săvuică, conștincioasă când vine vorba de sport

Dana Săvuică pune mare accent pe sport, chiar și după ce a făcut o operație de hernie. Blondina merge la fizioterapie și kinetoterapie, dar merge frecvent la înot și face plimbări foarte lungi în parcurile bucureștene.

Totodată, vedeta merge pe bandă, dar niciodată nu trage de fiare. Fostul manechin nu dorește sub nicio formă să aibă o greutate mai mare decât o cere corpul său.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, Dana Săvuică a mai subliniat că nu este de acord cu regimurile drastice de slăbit, la care nu a recurs nici în perioada în care lucra ca manechin.

ADVERTISEMENT
Tags: