Fotbal intern

Dana, soția lui Ionel Ganea, dezvăluiri cutremurătoare. ”Își bate joc de copilul lui. M-a agresat fizic și verbal!”

26.11.2019 | 08:26
Dana sotia lui Ionel Ganea dezvaluiri cutremuratoare Isi bate joc de copilul lui Ma agresat fizic si verbal
Dana și Ionel Ganea în perioada în care formau o familie fericită. Soția fostului fotbalist român, dezvăluiri cutremurătoare
ADVERTISEMENT

Dana, soția lui Ionel Ganea, a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare. Acesta a vorbit despre modul în care fostul internațional român își terorizează fata, despre bătăile primite în timpul căsătoriei și a dezvăluit că a depus două plângeri penale împotriva lui Ionel Ganea, dar că poliția nu a luat nicio măsură.

Dana, soția lui Ionel Ganea, dezvăluiri cutremurătoare despre calvarul trăit alături de fostul fotbalist

“Plângeri am înregistrate la Poliţia Făgăraş, una din martie 2019 şi una din august 2019. Dar, fără rezultat. Are foarte multe relaţii… Motivele sunt agresiunile de absolut toate formele, ameninţările care nici acum nu s-au terminat… Iar nimeni nu face nimic, fiindcă el este Ionel Ganea! Să îţi fie frică să locuieşti în oraşul în care te-ai născut şi unde ai copilărit, pentru că nu te lasă acest individ…”, a spus Dana, soția lui Ionel Ganea, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT

“Fiica mea este în aceeaşi situaţie. În curtea judecătoriei şi-a permis să mă agreseze fizic şi verbal, pe 19 noiembrie. Şi pe mine, şi pe avocata mea. Pe fiica mea şi pe nepotul meu i-a scos afară din casă, în pijamale. Oare se mai poate numi tată? Şi pozează în cel mai fericit tată şi bunic… Până acum, am tăcut. Dar, când îşi bate joc şi de copilul lui, este strigător la cer! Eu, ca adult, încerc să trec peste, dar un copil de 23 de ani, oare cum va face?!”

Dana îl acuză pe Ionel Ganea că a înșelat-o

Mai mult, Dana îl acuză pe Ionel Ganea că nu o lasă să locuiască în casele care sunt pe numele lor și că încasează chiria, dar ea trebuie să plătească impozitul la ANAF. Mai mult, Dana susține că fostul fotbalist  a înșelat-o în nenumărate rânduri.

ADVERTISEMENT

“Nu am acces în nicio locuinţă a noastră. El foloseşte absolut tot ce am construit în 24 de ani. Mai mult, el a încasat chiria de pe un imobil, iar eu trebuie să plătesc impozitul la ANAF, o grămadă de bani. Oare unde este dreptatea? Au existat femei şi când eram împreună. Acum, că e singur din septembrie 2018… Dar pentru mine nu contează că există vreo femeie. Cu siguranţă, va avea aceeaşi soartă!”

 

Tags: