Sport

Dana White e pregătit să anunțe revenirea lui Khabib în UFC: “Am să îl presez să accepte”

17.01.2021 | 10:35
Dana White e pregatit sa anunte revenirea lui Khabib in UFC Am sa il presez sa accepte
ADVERTISEMENT

Dana White, președintele UFC, este pregătit să anunțe revenirea lui Khabib Nurmagomedov în circuitul UFC, după ce inițial luptătorul rus optase să se retragă definitiv.

Khabib Nurmagomedov a intrat deja în istoria artelor marțiale mixte cu un palmares impecabil la profesioniști, care conține 29 de victorii din 29 de partide disputate.

ADVERTISEMENT

White s-a întânlit cu Khabib în cadrul galei de la Abu Dhabi pentru a discuta o potențială revenire a rusului, decizia a fost luată iar președintele UFC o va anunța cât de curând.

Dana White, pregătit să anunțe revenirea lui Khabib în UFC: “Am să îl presez să accepte”

Dana White a declarat celor de la ESPN că este foarte încrezător într-o revenire a legendarului luptător rus în circuitul UFC: “Mă întânlesc special cu el deoarece consider că trebuie să revină și să lupte din nou.

ADVERTISEMENT

Priviți ce i-a făcut lui Justin Gaethje în octombrie, și de asemenea uitați-vă ce a făcut oricărui luptător pe care l-a întâlnit. Consider că trebuie să lupte din nou și am să îl presez să accepte din răsputeri. Ca și promoter îți dorești să ai parte de cei mai buni luptători care există în lume, totuși când un luptățor vrea să se retragă, probabil că este mai bine să o facă.

Diferența când vine vorba de Khabib este că a trecut prin multe, pierderea tatălui a fost o lovitură pentru el, dar să nu uităm că tatăl său își dorea ca Khabib să ajungă la 30 de meciuri fără înfrângere”, a declarat Dana White.

ADVERTISEMENT

Javier Mendez vorbește despre revenirea lui Khabib: “Cred că a primit o ofertă de nerefuzat”

Javier Mendez, actualul antrenor al lui Khabib Nurmagomedov, susține prin spusele sale că Nurmagomedov va reveni în UFC, iar motivele sunt două, ambiția lui Dana White de a avea cei mai buni luptători și o ofertă astronomică a acestuia pentru a-l convinge pe sportiv să reintre în circuit.

“Consider că Dana White are deja în minte o ofertă de nerefuzat. Hai să privim realitatea, de câte ori a eșuat Dana atunci când și-a propus ceva? Nu de multe ori. Dana când spune ceva se ține de cuvânt”, a declarat Javier Mendez.

ADVERTISEMENT

Impactul revenirii lui Khabib Nurmagomedov este unul instant în UFC, și are o semnificație directă pentru meciul programat pe 24 ianuarie dintre Dustin Poirier și Conor McGregor. ca fiind cel care va decide următorul pretendent la centura deținută de invincibilul sportiv rus.

 

ADVERTISEMENT