Life

Cine sunt vedetele de la Dancing on Ice: Vis în doi? Ruby, Cătălin Cazacu, Nicolai Tand și Iulia Albu vor să impresioneze

Dancing on Ice: Vis în doi, emisiunea din această primăvară de la Antena 1 și-a anunțat vedetele, printre acestea fiind Ruby, Cătălin Cazacu, Nicolai Tand, Sore și Iulia Albu.
02.02.2022 | 14:19
Cine sunt vedetele de la Dancing on Ice Vis in doi Ruby Catalin Cazacu Nicolai Tand si Iulia Albu vor sa impresioneze
Cine sunt vedetele de la Dancing on Ice: Vis în doi? Ruby, Cătălin Cazacu, Nicolai Tand și Iulia Albu vor să impresioneze Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Antena 1 a anunțat vedetele care vor participa la emisiunea Dancing on Ice: Vis în doi, postul din Băneasa mizând pe figuri cunoscute precum Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Cătălin Cazacu, Oase Carmen Grebenișan, Jean Gavril și Nicolai Tand.

Cine sunt vedetele de la Dancing on Ice: Vis în doi de la Antena 1

Antena 1 pregătește pentru această primăvară show-ul fenomen Dancing on Ice: Vis în doi, un show care se anunță grandios. Emisiunea în care vedetele vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști, va avea nouă celebrități implicate.

ADVERTISEMENT

Ringul de dans al emisiunii va găzdui perechi hotărâte să ofere momente memorabile pentru visuri ce merită a fi împlinite. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu sunt vedetele care vor dansa pe gheață la Dancing on Ice: Vis în doi și care vor face pereche cu alți nouă patinatori profesioniști pentru un spectacol unic.

Iulia Albu tremură de frica unei accidentări

Criticul de modă Iulia Albu recunoaște că cea mai mare teamă a ei, în privința emisiunii, este o accidentare. ”Până acum, cel mai mare dușman al meu a fost propria teamă. Nu îmi este rușine să recunosc. Am fost terifiată de ideea că aș putea suferi o accidentare urâtă sau că aș putea eșua. Dar am descoperit că iubesc gheața și ador să îmi testez limitele. Dancing on Ice: Vis în doi nu este doar un proiect colosal de televiziune, este și o oportunitate de a oferi”, spune Iulia Albu.

ADVERTISEMENT

Dacă Iulia Albu se teme de gheață și de accidentări, pentru Sore emisiunea pare să îi îndeplinească un vis pe care îl avea din copilărie: cel de a fi o prințesă pe gheață.

”Dancing on ice: Vis în doi chiar îmi împlinește un vis, pentru că în copilărie mă vedeam prințesa gheții. Eu sunt o fire foarte competitivă și mă dăruiesc cu tot sufletul atunci când pornesc un proiect. Misiunea mea va fi să îndeplinesc un vis, iar pentru asta promit să învăț să fac prize spectaculoase, piruete și să valsez elegant. Totul pe patine”, explică Sore, conform Antena 1.

ADVERTISEMENT

Ruby promite show total, pe gheață

Frumoasa cântăreață Ruby recunoaște că se antrenează din greu pentru a face față cerințelor emisiunii Dancing on Ice: Vis în doi. De altfel, artista a început antrenamentele de câteva săptămâni deja, iar lucrurule nu au fost deloc ușoare pentru ea.

”Am mai trecut prin provocări foarte mari, însă asta este una care ne pune tot fizicul la încercare în moduri nebănuite. Mușchii mei sunt în șoc, habar nu au ce se întâmplă! Mă simt ca într-un film de acțiune în care nu credeam niciodată că o să joc, iar acțiunea asta se petrece pe gheață”, spune vedeta.

ADVERTISEMENT

Nici influencer-ul  Carmen Grebenișan nu vede lucrurile ca fiind simple, emisiunea Antenei 1 fiind considerată o adevărată provocare.

”Cea mai mare satisfacție este atunci când începi să observi îmbunătățirile și progresul care se întâmplă în fiecare zi. Dacing on Ice: Vis în doi vine ca o provocare pentru mine, oferindu-mi o oportunitate de a învăța un sport pe care nu l-am mai făcut niciodată. Este o aventură totală în care m-am băgat știind că nu știu nimic”, explică ea.

Oase revine la TV după scandalul cu CRBL

După ce a câștigat alături de CRBL emisiunea Asia Expres, și a rupt orice relație cu vedeta care i-a fost, ani la rândul, cel mai bun prieten, Oase este decis să arate că se poate descurca, pe cont propriu, într-un show de anvergură.

”Acest proiect poate fi rezumat în 3 cuvinte: multă durere, muncă și distracție. Nu m-aș fi așteptat ca patinajul să fie atât de greu, dar la sfârșitul zile, când simți că îți ies mișcările, ai un sentiment de fericire inegalabil. La primul antrenament mai mult am căzut decât am patinat, m-am speriat puțin.

(…) Încerc mereu să mă autodepășesc prin fel de fel de piruete și sărituri. De multe ori nu ies, dar când ies este extraordinar”, spune fostul câștigător de la Asia Express.

Comediantul și actorul Cosmin Natanticu a acceptat și el provocarea Dancing on Ice: Vis în doi, deși nu a mai patinat niciodată. ”Pentru mine cu atât mai mult, căci este prima dată când îmi pun patinele în picioare și mai și particip la o emisiune de acest gen. Patinajul este un sport complex, solicitant, extrem de greu, dar incredibil de frumos.

Cel mai dificil moment până acum a fost prima zi de antrenament, când am intrat pe gheață. Nu am crezut că o pot duce până la capăt”, recunoaște el.

Cătălin Cazacu a stat mai mult pe gheață

Cătălin Cazacu, unul dintre cei mai respectați sportivi de la noi, recunoaște că patinajul este foarte dificil față de motociclism, iar căzăturile, dureroase. ”Această emisiune reprezintă cu adevărat o provocare și depășirea limitelor pe care credeam că le am, nemaiavând niciun contact cu patinajul și nici cu dansul.

Nu am făcut dansuri niciodată, nu s-au intersectat niciodată cu meseria mea, deci cred că sunt cel mai departe dintre toți de acest domeniu. Fiecare antrenament este dificil în felul lui, însă primele au fost cele mai grele. În prima zi am căzut de aproximativ 23 de ori, dar…cine numără? Când crezi că stăpânești mai bine arta patinajului atunci tragi cea mai mare trântă”, spune Cazacu.

Obișnuit cu scena, Jean Gavril va intra pe gheață cu mult entuziasm și determinare: ”Adrenalina trebuie să pompeze! Acum mă aflu pe o suprafață rece, strălucitoare și tare, care îmi face corpul să mă doară atunci când cad, să prind viteză mare când alerg și să mă facă să uit că există ceva în jurul meu când ne pregătim să facem un salt”.

Chef Nicolai Tand a descoperit că patinajul este ”altă mâncare de pește” când vine vorba de lucrurile cu care este el obișnuit. ”Copleșitor a fost și momentul în care am călcat pe gheață. Am descoperit mușchi pe care nu știam că îi am și mi-am dat seama că abia la 40 și ceva de ani am înțeles ce înseamnă febra musculară. Dar, îi foarte fain și eu mă bucur ca un copil de fiecare zi pe patine și de fiecare lucru nou pe care îl învăț”, a mărturisit Nicolae Tand, conform comunicatului emis de Antena 1.

ADVERTISEMENT