ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Dănciulescu, reproşuri pentru Contra: “Am fost mereu împotrivă!”

Plecarea lui Cosmin Contra de la Dinamo a fost făcută pe un val de crtici lansate de Cornel Dinu, care a spus despre proaspătul selecţioner că a lăsat o echipă căzută din punct de vedere...
Autor: Alex Bradescu | 04.10.2017 | 08:27
Dănciulescu, reproşuri pentru Contra:

Plecarea lui Cosmin Contra de la Dinamo a fost făcută pe un val de crtici lansate de Cornel Dinu, care a spus despre proaspătul selecţioner că a lăsat o echipă căzută din punct de vedere fizic şi că a făcut transferuri îndoielnice. Surprinzător însă, a doua critică din interior vine de la un om care a colaborat mult mai îndeaproape cu fostul antrenor al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al celor din Ştefan cel Mare, afirmă că una din greşelile mandatului tehnicianului pe banca roş-albilor a fost renunţarea la Dan Nistor. Nistor a plecat de la Dinamo în urma unor certuri chiar cu Cosmin Contra, la antrenamente. Contra a cerut conducerii ca acesta să fie cedat, iar până la urmă s-a ajuns la un schimb între Nistor şi Nascimento, de la CFR Cluj.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Dănciulescu: “Pentru mine conta doar ce făcea Nistor în teren!”

“Nistor îşi dorea prea mult să facă lucrurile bine pentru echipă. Şi, din acest motiv, el îşi depăşea atribuţiile tehnico-tactice pe care Cosmin i le trasa. Dar pentru mine conta ce făcea în teren, era un jucător util. Cosmin a vrut un alt tip de jucător, dar nu a fost o ceartă între jucător şi conducere. Eu am fost împotriva acestei mutări şi am spus-o de fiecare dată”, a spus Dănciulescu.

Nistor s-a impus. între timp, ca titular în lotul lui Dan Petrescu la CFR Cluj şi este unul dintre cei mai apreciaţi fotbalişti ai clujenilor. Nascimento a avut evoluţii mai degrabă neconvingătoare pentru Dinamo, el ajungând rezervă de când a venit Vasile Miriuţă, un tehnician care îl cunoaşte din perioada petrecută la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!