Pleacă Dănciulescu de la Dinamo? Ofertă de ultimă oră

ionel danciulescu, dinamo, decizie, plecare, liga 1 betano

După demiterea antrenorului Vasile Miriuţă, ratarea calificării în play-off-ul Ligii 1 Betano face ”victime” în continuare la Dinamo Bucureşti.

UPDATE, ora 20:00 / După ce Ionel Dănciulescu a lăsat de înţeles că vrea să plece de la Dinamo, şefii din Ştefan cel Mare i-au făcut o nouă ofertă în speranţa că-l vor convinge să rămână. Conform gsp.ro, ”Corbul” ar urma să fie ofertat pentru ocuparea funcţiei de director general, cea pe care a deţinut-o Adrian Mutu în sezonul trecut. Fostul antrenor al lui Dinamo, Cornel Dinu, a comentat sarcastic situaţia lui Dănciulescu.


Dorit în iarnă în conducerea administrativă a celor de la CSM Poli Iaşi, directorul sportiv Ionel Dănciulescu a rămas alături de clubul Dinamo Bucureşti şi în cea de-a doua parte a sezonului, însă fostul atacant a luat acum o decizie radicală.

În ziua meciului cu Gaz Metan Mediaş, din prima etapă a play-out-ului Ligii 1 Betano, Ionel Dănciulescu l-a anunţat pe patronul Ionuţ Negoiţă că va pleca din conducerea clubului la finalul acestui sezon. ”Mi-e foarte greu să vorbesc. Am şi eu anumite limite şi vom vedea ce va fi”, a spus directorul sportiv pentru Telekom Sport.

Dănciulescu vba avea Dinamo mereu în suflet

”Indiferent de ce se va întâmpla în viitor, Dinamo a fost, este şi va fi casa mea. Este echipa care îmi va rămâne în suflet toată viaţa. Sunt dinamovist convins şi vom vedea ce va fi”, declara Ionel Dănciulescu în urmă cu două luni.