ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dănciulescu, drastic la pauza meciului Dinamo – Viitorul: „Aș schimba toată echipa!”

Autor: Andrei Șchiopu | 26.02.2021 | 21:39
Dănciulescu, drastic la pauza meciului Dinamo - Viitorul: „Aș schimba toată echipa!”
Dănciulescu, drastic la pauza meciului Dinamo - Viitorul: „Aș schimba toată echipa!”. Sursă foto: digisport.ro

Ionel Dănciulescu a vorbit despre prima repriză a meciului dintre Dinamo și Viitorul, care s-a terminat 3-0 pentru formația lui Mircea Rednic, iar acesta este de părere că toată echipa ar fi putut să fie schimbată la pauză de Ionel Gane.

ADVERTISEMENT

Dănciulescu a analizat primele 45 de minute și a observat că dinamoviștii nu au avut nici atitudine pe teren spunând că este păcat de eforturile suporterilor din DDB.

Totodată, „Danciu-Gol” a mărturisit că este un rezultat perfect meritat pentru Viitorul și nu a înțeles faultul din careu al lui Diego Fabbrini asupra lui Jo Santos, care a dus la marcarea golului doi al echipei lui Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

Dănciulescu ar fi vrut ca toată echipa lui Dinamo să fie schimbată la pauza meciului cu Viitorul

Ionel Dănciulescu a spus că toată echipa lui Dinamo din prima repriză a meciului cu Viitorul ar fi meritat să fie schimbată la pauză, din cauza felului în care s-au prezentat jucătorii pe teren:

„E o greșeală impardonabilă a lui Fabbrini la penalty. E un rezultat perfect meritat. Dinamo e o echipă lungă, fără o viziune în joc. Nu am văzut nimic de la Dinamo, nici măcar atitudine.

ADVERTISEMENT

Păcat de ce fac cei din DDB. Sunt un apărător al jucătorilor, dar în seara asta nu au o scuză. Eu în locul lui Gane aș schimba toată echipa la pauză, dacă s-ar putea”.

  • 44 de ani a împlinit Ionel Dănciulescu pe 6 decembrie
ADVERTISEMENT

Nici Gabi Balint nu a fost mai indulgent cu jucătorii „câinilor”

În asentimentul lui Ionel Dănciulescu a fost și Gabi Balint, care a remarcat lentoarea jucătorilor lui Dinamo și care a lăudat Viitorul pentru că au jucat fotbal.

„Viitorul m-a surprins în mod plăcut. A jucat fotbal. De partea cealaltă, Dinamo e o echipă lentă și face gafe imense în defensivă”, a spus Gabi Balint la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Golurile din prima repriză marcate de Viitorul au fost reușite de Jo Santos (4’), George Ganea (16’) și Andrei Ciobanu (44’).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!