Dănciulescu, după eliminarea lui Dinamo din Cupa României: “Jucătorii sunt căzuţi psihic! Îmi pare rău de Gicu”

Mirela Apostol   
in Cupa Romaniei
02/11/2018, 14:15
Dănciulescu, după eliminarea lui Dinamo din Cupa României: “Jucătorii sunt căzuţi psihic! Îmi pare rău de Gicu” GALERIE FOTO
Dănciulescu, după eliminarea lui Dinamo din Cupa României. Ionel Dănciulescu în meciul de fotbal dintre CS Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti

Problemele par să nu se mai termine în Ştefan cel Mare. După ce Dinamo a terminat turul sezonului regular pe locul 12, pentru “câini” a urmat umilinţa de a fi eliminaţi din Cupa României de o echipă din Liga 3. Miercurea Ciuc i-a bătut la penalty-uri pe elevii lui Mircea Rednic, după ce portarul lui apărase patru lovituri de pedeapsă. Ionel Dănciulescu a vorbit şi el despre haosul de la fosta sa echipă şi plecarea lui Gicu Grozav, care s-a cerut “out”.

Fostul oficial din Ştefan cel Mare spune însă că Rednic va reuşi să scoată echipa din această pasă proastă: „Nu am cuvinte. Gicu a venit cu sufletul la Dinamo, dar niciodată nu o să fiu de acord cu felul în care a executat penalty-ul. Şi eu am executat multe penalty-uri, dar am executat serios, nu superficial.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Ce zice Dănciulescu după ruşinea din Cupa României

Îmi pare rău pentru el, pentru Dinamo. O singură soluţie: unitate. Ceea ce s-a întâmplat aseară cu oprirea autocarului este nimica toată faţă de ce ni s-a întâmplat nouă. Ştie toată lumea de maşini vopsite, suporteri în vestiar şi multe alte episoade.

Jucătorii sunt căzuţi psihic, însă am încredere că cei care se află în conducerea lui Dinamo vor reuşi şă-i recapaciteze. Dar cel mai important, jucătorii trebuie să schimbe cava la ei. Ru am încercat mereu să le dau încredere, să discut cu ei să le dau din experienţa mea. Uneori i-am şi criticat pentru că e bine să faci şi treaba asta”, a spus Dănciulescu citat de Telekom Sport.

Florin Bratu şi Ionel Dănciulescu în meciul de fotbal dintre CS Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti, contând pentru Cupa României, desfăşurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, marţi 6 martie 2018.
Florin Bratu şi Ionel Dănciulescu în meciul de fotbal dintre CS Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti, contând pentru Cupa României

După ce Gicu Grozav şi-a reziliat contractul cu FC Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic vrea să mai dea afară încă doi fotbalişti. Ionel Dănciulescu a demisionat în urmă cu o lună de la Dinamo şi lucrează acum la Farul Constanţa.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×