Carousel hot news

Simbolul, umilit! Dănciulescu a fost “ARS” la SALARIU!

Directorul general al lui Dinamo a suferit o scădere însemnată a remuneraţiei, începînd cu 30 iunie. Ionel Dănciulescu şi-a încheiat la acea dată contractul de fotbalist, pe care a "activat"...
13.08.2014 | 00:02
Simbolul, umilit! Dănciulescu a fost

Directorul general al lui Dinamo a suferit o scădere însemnată a remuneraţiei, începînd cu 30 iunie. Ionel Dănciulescu şi-a încheiat la acea dată contractul de fotbalist, pe care a “activat” de la retragere, şi a semnat o nouă înţelegere, de oficial al clubului.

Nu doar fotbaliştii şi alţi angajaţi ai roş-albilor au avut de suferit de pe urma situaţiei financiare dificile a “cîinilor”. Insolvenţa a redus salariile dinamoviştilor, iar “Danciu” a fost şi el afectat. În toamna lui 2013, cînd Negoiţă şi Anghelache l-au convins pe fostul golgheter să se retragă din cariera de fotbalist, părţile au convenit ca Ionel să încaseze în continuare salariul de fotbalist, de 7000 de euro, pe lună, pînă la expirarea respectivului acord. Acest lucru s-a întîmplat la 30 iunie. Conform surselor FANATIK.RO, şefii i-au explicat că este cazul să semneze o nouă înţelegere, în care se specifică limpede că fişa postului este cea de director general. Salariul? Mai mic cu 5000 de euro! Astfel, Dănciulescu mai încasează de la Dinamo, lunar, numai 2000 de euro!!!

Îşi dublează venitul de la DigiSport

Banii pe care îi primeşte în “Ştefan cel Mare” nu reprezintă singurul venit al celui poreclit “Corbul”. “Danciu” este colaborator permanent al postului DigiSport, acolo unde este plătit în funcţie de numărul de apariţii. Totuşi, în fiecare lună, oficialul lui Dinamo este recompensat de postul TV cu cel puţin 2000 de euro.

214 goluri a marcat Dănciulescu în Liga 1, în 515 partide

“Pînă la urmă avem de pierdut. Nimeni nu îşi dorea să ajungă în această situaţie, dar sînt sigur că domnul Negoiţă nu va lăsa acest club să moară”

Ionel Dănciulescu, după ce Dinamo a intrat în insolvenţă

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri