Carousel hot news

“Dănciulescu a jucat precum Rooney. Un vîrf otrăvit”

La Liga de Weekend, în direct pe Sport Total FM, Gigi Mulţescu s-a declarat încîntat de rezultatul obţinut de echipa sa, dar şi de evoluţia a trei jucători cu care a avut cîteva tensiuni în...
24.08.2013 | 19:00

La Liga de Weekend, în direct pe Sport Total FM, Gigi Mulţescu s-a declarat încîntat de rezultatul obţinut de echipa sa, dar şi de evoluţia a trei jucători cu care a avut cîteva tensiuni în ultimul timp: Dragoş Grigore, Ionel Dănciulesc şi Boubacar. “Înaintea meciului cu U Cluj, au fost nişte săptămîni foarte grele, zilnic eram bombardat cu telefoane. Toţi băieţii au fost conectaţi la joc, nu au mai fost mîini moarte. Se spune că o echipă joacă bine cînd cel puţin şapte jucători joacă bine. Dar aseară la noi toţi ce 14 care au jucat au evoluat bine. La antrenament, Grigore a bătut cel mai bine penalty-urile. Detaşat, elegant”, a declarat antrenorul.

“Ceilalţi au mai şi ratat. Eu nu ştiu ce se întîmplă cu Kostovski. Întrebaţi-l pe preşedinte sau pe impresarul lui. Mai aşteptăm şi un atacant din Coasta de Fildeş, care chiar dacă este internaţional, nu a refuzat să vină să-l văd cîteva zile. La meciul cu U, cel mai mult m-a bucurat evoluţia lui Dănciulescu. El a jucat ieri precum o face Rooney la Mancheter United. Un vîrf otrăvit care ne-a ajutat cînd am avut mai mare nevoie de el. În momentul de faţă, el a dat cel mai bun randament de vîrf împins. Nu ştiu dacă mai aveam forţa să ne revenim, dacă luam gol la început… Cei din conducere m-au felicitat după meci. Boubacar şi-a cerut scuze, am avut şi alte discuţii. I-am cerut să verticalizeze mai mult, să accelereze cu mingea la picior, iar el s-a comportat chiar peste aşteptări”, a încheiat Mulţescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri